۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۲۰
يکشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۸۳۷۵۹
وزیر پیشین ارتباطات:

لغو فیلترینگ، راهکار موثر مقابله با جنگ روانی ضدایران است

لغو فیلترینگ، راهکار موثر مقابله با جنگ روانی ضدایران است
 سال هاست داستان استفاده از فیلترینگ بر فضای مجازی مستولی شده و در این بین  این مردم اند که برای دسترسی به شبکه های اجتماعی مجبور هستند برای خرید فیلتر شکن هزینه کنند ،آن هم در این شرایط نا مساعد اقتصادی.

صرف نظر از احتمال تهدیدهای ایمنی، دسترسی به محتواهای ضداخلاقی فساد و ... مافیایی  هم پشت پرده وجود دارد  که به‌دلیل اصرار مردم به دور زدن فیلترینگ، درآمدهای سرشار و چندمیلیاردی بادآورده و بدون‌زحمتی به جیب می‌زنند .

از سوی دیگر با توجه به فساد گسترده ای که در فروش فیلتر شکن و احتمال هک شدن و... وجود دارد متاسفانه نهادهای نظارتی نیز در این خصوص فعالیت چشم گیری ندارند .در حالی که رفع فیلترینگ می تواند نه تنها این فساد موجود را به قهقرا ببرد بلکه به اقتصاد خانوار کمک کند تا دراین شرایط بد اقتصادی فعلی هزینه ای بابت خرید فیلتر شکن پرداخت نکنند.

این حق مردم است که بدانند آیا هزینه سنگین خرید فیلترشکن در این شرایط تورم و گرانی از دوش آنها برداشته خواهد شد یا خیر؟ و آیا این مطالبه ملی، گوش شنوایی در حاکمیت خواهد یافت ؟

در همین راستا چند روز پیش پزشکیان که در کارزار انتخابات ریاست جمهوری وعده رفع فیلترینگ را داده بود با تاکید بر اینکه تا آخر پای وعده های خود ایستاده ایم از تلاش تیم خود برای عملی شدن این وعده ها گفت.

رئیس جمهور از جمع آوری اطلاعات توسط وزیر ارتباطات و ارائه آن در نشست سران گفت و افزود:قرار شد هم  مجلس و هم قوه قضاییه و وزارت ارتباطات بنشینند جمع بندی داشته باشند و مراحل طی شود.همچنین وی تأکید کرد بحث کاملا کارشناسی است و روندی که اکنون طی شده به نفع مملکت نیست و باید برگردد.

فیلترینگ به زیان کشور است

محمد غرضی که سکان داری سه دوره وزارت ارتباطات را در کارنامه خود دارد در واکنش به مسئله فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی در گفتگو با خبرگزاری "خبرآنلاین " نقطه‌نظری قابل‌تامل را مطرح می کند و می گوید با توجه به شرایط بحرانی و جنگ اطلاعاتی میان ایران و دشمنان، به ویژه آمریکا، اروپا و اسرائیل، دسترسی به اخبار صحیح و معتبر برای مردم از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. او بر این باور است که مردم ایران توانایی تمیز دادن اطلاعات صحیح از نادرست را دارند و اگر اطلاعات بدون محدودیت و سریع به آنها برسد، می‌توانند بهتر قضاوت کنند و تصمیمات منطقی‌تری بگیرند.

وزیر ارتباطات دولت سازندگی در ادامه با تاکید بر اینکه فیلترینگ و محدودیت در دسترسی به اطلاعات، به زیان کشور خواهد بود اظهار می دارد: در شرایط فعلی که جنگی روانی و اطلاعاتی علیه ایران در جریان است، بستن راه‌های ارتباطی و محدود کردن مردم به جای کمک به تقویت امنیت، تأثیرات منفی و معکوسی خواهد داشت. در حقیقت، این گونه اقدامات نه تنها از رشد و شکوفایی استعدادهای مردم جلوگیری می‌کند، بلکه قدرت تحلیل و تصمیم‌گیری آنها را نیز تضعیف می‌کند.

باید فیلترینگ را لغو کنند

وی با بیان اینکه باید فیلترینگ را لغو کرد تا مردم بتوانند به‌راحتی به اطلاعات دسترسی داشته باشند و در این نبرد پیچیده اطلاعاتی، با هوشیاری و آگاهی بیشتری عمل کنند. می افزاید: انسداد راه‌های ارتباطی در این مقطع حساس، منافع کشور را به خطر می‌اندازد.

غرضی بر لزوم فراهم کردن بسترهای ارتباطی آزاد و گسترده تأکید دارد و معتقد است که این آزادی اطلاعات و ارتباطات، ضمن افزایش آگاهی و رشد استعدادهای مردم، به تقویت موقعیت کشور در برابر تهدیدهای خارجی منجر خواهد شد.
سازماندهی نامه، فرم، پیام، جلسه، کار، ایمیل و فکس همه در یک محیط کاری

کاندیدای ریاست جمهوری دوره یازدهم در پایان خاطر نشان می کند: در شرایطی که ایران با حملات رسانه‌ای و اطلاعاتی پیچیده از سوی دشمنان روبه‌رو است، لازم است که مردم با دسترسی به اخبار و اطلاعات صحیح و بدون سانسور، توانایی دفاع از خود و کشورشان را داشته باشند. این مسئله نه تنها به تقویت روحیه مردم کمک می‌کند، بلکه باعث افزایش مشارکت آنها در دفاع از کشور می‌شود.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی