يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
سه‌شنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۸۳۹۲۸

پزشکیان: دعوا‌های امروز ما برای قدرت، مقام و شهرت است

پزشکیان: دعوا‌های امروز ما برای قدرت، مقام و شهرت است
رئیس‌جمهور گفت: دعواهای امروز ما برای قدرت، مقام و شهرت است وگرنه چه دعوایی بین ما و شما هست؟

مسعود پزشکیان در مراسم افتتاح ۵ موزه دفاع مقدس و مقاومت در ۵ استان کشور اظهار کرد: اگر باور و اعتقاد دوران دفاع مقدس باشد هیچ قدرتی نمی‌تواند نگاه چپ به کشور ما داشته باشد. اگر امروز یک ملاحظه می کنیم که مثلا ممکن است بیایند و بزنند، امام می فرمود آمریکا اگر هم بزند با این مردم می خواهد چکار کند؟ مگر می‌تواند اینجا بماند؟ می‌تواند بزند ولی نمی تواند بماند؛ پس نمی تواند ما را تسلیم کند.

وی ادامه داد: دوستان دوران دفاع مقدس ما نخبگان دانشگاهی بوده و خیلی بهتر از من بودند، ولی جانشان را دادند و شهید شدند تا ما آن راه را ادامه دهیم. جهاد امروز ما سخت تر از شهادتی است که آنها داشتند چون ما هر روز باید با نفس اماره خود بجنگیم و منیت‌ها را مهار کنیم تا مشکلات را حل کنیم. دعواهای امروز ما برای قدرت، مقام و اسم شهرت است وگرنه چه دعوایی بین ما و شما هست؟

رئیس‌جمهور گفت: به خاطر خون شهدا باید به مردم خدمت کنیم تا آنها احساس رضایت کنند. وضع ما خیلی خوب است، در خواب نمی دیدم روزی اینقدر به من حقوق بدهند. اصلا به فکر این چیزها نبودیم اما امروز برای خیلی چیزها ممکن است با هم دعوا کنیم. برای حفظ‌ رفتار آن دوران باید نوع دیگری نگاه و رفتار کرد تا اگر قرار است ما پیام شهدا را برسانیم، به ما نگاه نکنند و بگویند این‌ها دروغ می گویند. چون مردم تصور می کنند شهدا مثل من بودند و می گویند تو که چنگی به دل نمی زنی. اول باید تلاش کنیم و کاری نکنیم تا شهدا طور دیگری جلوه داده شوند.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم امر به معروف کنیم، باید اول خود را اصلاح کنیم. این اصلاح ابتدا باید در رفتار نشان داده شود نه در زبان. اگر در رفتار صداقت، اخلاق و راستی را نشان دهیم، غیرممکن است این مردم از ما فرار کنند. مشکل ما هستیم و نباید رفتاری کنیم تا خون شهدا به فراموشی سپرده شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعتراض شدید وزیر صمت به قطع برق صنایع خودتامین

هشدار درباره قتل عام ۱۰۰ هزار کودک فلسطینی در روزهای آینده

اجاره واحدهای مسکونی با این روش‌ها ممنوع شد

باید کاری کرد که سه ماه آینده، افسوس امروز را نخوریم | ایران چه شانس‌هایی برای جلوگیری از اجرای مکانیسم ماشه دارد؟

اظهارات مخالفان و موافقان دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی

انتقاد برخی نمایندگان مجلس از پزشکیان درباره لایحه «مقابله با انتشار محتوای غیرواقع» | آیا پاسخ آن همراهی، باید تحدید آزادی بیان، تهدید رسانه‌های مستقل و تضعیف فضای مجازی باشد؟ | اکنون زمان شنیدن است؛ زمان ترمیم است، نه تشدید شکاف‌ها

نخست‌وزیر استرالیا: فقط در یک صورت فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم

انتقاد آذری جهرمی از پزشکیان بابت یک لایحه: این وعده رییس جمهور با مردم نبود!

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

پیش‌بینی تداوم شدت گرما در کشور تا نیمه پاییز

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

وزیر نیرو: با تعطیلی چهارشنبه‌‌های یک ماه، ۶ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی می‌شود

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

پاکستان: از ادامه میانجی‌گری میان ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی