دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ 19 May 2025
سه‌شنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۸۳۹۳۵

قالیباف: باید زندگی و رفاه مردم را در اولویت قرار دهیم

قالیباف: باید زندگی و رفاه مردم را در اولویت قرار دهیم
 رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه‌ای که در صحن مجلس بررسی می‌شود در ابتدا به معنای زندگی و اقتصاد مردم است و سپس بودجه دولت است و دولت و مجلس باید زندگی و رفاه مردم و کاهش فشار بر مردم را در اولویت قرار دهند.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش شور اول کمیسیون تلفیق در مورد لایحه بودجه سال ۱٤٠٤ کل کشور پس از استماع دفاعی رئیس جمهوری و همچنین اظهارات مخالفان و موافقان و در نهایت توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره این لایحه در اظهاراتی با تاکید بر اینکه بودجه‌ای که در صحن مجلس بررسی می‌شود در ابتدا به معنای زندگی و اقتصاد مردم است و سپس بودجه دولت است، تاکید کرد: دولت و مجلس باید زندگی و رفاه مردم و کاهش فشار بر مردم را در اولویت قرار دهند.

وی با اشاره به ویژگی‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: ویژگی‌هایی نظیر شفافیت بودجه، جامعیت و یکپارچگی، عدم بیش برآوردی در بودجه و اعمال اصلاحات تدریجی، از ویژگی‌های خوب بودجه دولت است که تقدیر و تشکر می‌کنیم اما واقعاً بر اساس برنامه هفتم پیشرفت، نسبت به رشد اقتصادی در لایحه بودجه ابهاماتی وجود دارد.

قالیباف ادامه داد: همچنین درباره تورم اشکالاتی و نرخ سود بانک‌ها و در تطبیق و عدم مغایرت با برنامه هفتم مشکلاتی وجود دارد و این نکات مطالعه شده و دقیق و جمع‌بندی جلسات مرکز پژوهش‌های مجلس، کارشناسان، روسای کمیسیون‌های و اعضای هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم دولت بر استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی از ابتدای سال آینده گفت: درباره اینکه دولت ۲۸ درصد صندوق توسعه را با استجازه از رهبری از ابتدای سال برداشت کند وسط سال، از من نظرخواهی شد و نظر من هم این بود که از ابتدای سال باشد که رهبری لطف کردند و این اقدام اتفاق افتاد. الان یکپارچه‌سازی و شفاف سازی رخ داده است.

وی خطاب به رئیس سازمان برنامه و گفت: من شخصاً این موضوع را می‌پسندم که جنابعالی اشکالاتی را وارد بدانید و دولت نیز همراه باشد تا در تلفیق این اشکالات برطرف شود؛ دولت و مجلس باید یکپارچه مشکلات را برطرف کند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزیر خارجه عمان: ظهور برخی نشانه‌ها از شکل‌گیری یک رویکرد جدید در واشنگتن، باعث خوشبینی و امیدواری من شده

عراقچی: مکان و زمان دور بعدی مذاکرات، به زودی اعلام می‌شود

عارف: داوطلب تحریم نیستیم

رئیس‌جمهور عامل این وضعیت نیست؛ دکتر پزشکیان به‌دنبال حل مشکل است، نه یافتن مقصر

ولایتی: ایران کشوری مستقل، با اعتماد به نفس و قدرتمند است

کارشناس صهیونیست: اسرائیل کاملاً از راهبرد منطقه‌ای ترامپ حذف شده

وزیر جنگ اسرائیل: همه شواهد حاکی از ترور محمد السنوار است

استعفای مجید جلالی از فدراسیون فوتبال

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم، ولی ایده‌هایی در این زمینه مطرح شده

دبیر شورای امنیت ملی: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند

تیراندازی در تخت جمشید؛ ماجرا چه بود؟

 پذیرش دانشجویان اتباع مهاجر ممنوع شد

بارزانی در تهران فارسی سخنرانی کرد

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در روابط تهران و ایروان هیچ چالشی وجود ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی