به گزارش فراز، استعفای حسینزاده برای اولین بار در جلسه علنی ۲۵ شهریور اعلام وصول شد و در جلسه علنی ۴ مهرماه مورد بررسی قرار گرفت که نمایندگان با آن مخالفت کردند. مجددا حسینزاده نامه تقاضای استعفای خود را به مجلس تقدیم کرد که این تقاضا در جلسه علنی ۲۹ مهرماه اعلام وصول شد و امروز و بعد از صحبتهای حسین زاده و مخالفان استعفا، در نهایت نمایندگان مجلس با ۱۵۳ رای موافق، ۶۹ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۴۶ رای ماخوذه با تقاضای استعفا موافقت کردند.
در جریان این جلسه، حمید رسایی از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری در مخالفت با استعفای عبدالکریم حسینزاده از نمایندگی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: از آن رأی قبلی که ما دادیم تا الان چه چیزی عوض شده است که مجدداً باید تقاضای استعفای حسینزاده از نمایندگی مجلس را بررسی کنیم؟
وی تاکید کرد: بنده با شخص حسینزاده مخالفتی ندارم، بلکه این روال را غلط میدانم و این تضعیف مجلس است.
رسایی خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: اگر میخواهید خودتان را تضعیف کنید به این استعفا و به این کار تن دهید.
وی متذکر شد: ما یک ماه پیش تقاضای استعفای حسینزاده را بررسی کردیم و الان همه چیز سر خودش جای خودش است و دلیلی ندارد که رأی ما تغییر کند.
رسایی همچنین جلسه امروز را فرصتی برای حمله به انتصاب ظریف در سمت معاونت راهبردی رییس جمهور هم دید. او با حمله به پزشکیان و ظریف گفت: وزارت اطلاعات میگوید فرزند ظریف تابعیت آمریکا دارد ولی رئیس جمهور اصرار دارد او معاون راهبردی بماند. او همچنین گفت که تابعیت قهری مندرآوردی است.
مهدی کوچک زاده دیگر نماینده نزدیک به جبهه پایداری در جریان مخالفت با استعفای عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه به منظور حضور در معاونت ریاستجمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: میگویند اختلاف سر استعفای حسینزاده، اختلاف شیعه و سنی است؛ اینها اراجیف است. او گفت: دنیا دید که شیعه خاک کف پای یحیی سنوارِ سنّی را طوطیای چشم میکند.
امیرحسین ثابتی دیگر نماینده نزدیک به جبهه پایداری نیز در مجلس در مخالفت با استعفای عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه به منظور حضور در معاونت ریاستجمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: درخواست دوباره دولت برای بررسی استعفای حسینزاده لجبازی با مجلس است. او افزود: به مردم قول دادیم ۴ سال در مجلس بمانیم، نباید به خاطر یک پست آن را خالی کنیم.
ویدیو:
دکتر آرش رئیسینژاد استاد روابط بینالملل در گفتوگو با فراز بررسی کرد
گزینش همچنان قربانی می گیرد
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟
اینفوگرافیک