يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۸۴۱۱۹

وزیر کشور: فاز نخست طرح انسداد مرز‌های شرقی در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد

وزیر کشور: فاز نخست طرح انسداد مرز‌های شرقی در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد
وزیر کشور در جریان بازدید از طرح انسداد مرز در میرجاوه با اشاره به اینکه فاز نخست این طرح حدود ۹۰ کیلومتر بوده که از اواخر خردادماه آغاز شده، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها این طرح انسداد مرزی در نیمه اول سال آینده به اتمام می‌رسد.

اسکندر مومنی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از طرح انسداد مرز در شهرستان مرزی میرجاوه با اشاره به اینکه فاز نخست این طرح انسداد مرزی سیستان و بلوچستان حدود 90 کیلومتر بوده که از اواخر خردادماه آغاز شده است، اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی‌ها این طرح انسداد مرزی در نیمه اول سال آینده به اتمام و مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه امنیت پایدار مقدمه هر پیشرفت و توسعه‌ای است، گفت: با اجرای طرح انسداد مرز علاوه بر جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و کالا، بازگشت و تردد اتباع نیز کنترل می‌شود که در امنیت استان سیستان و بلوچستان نقش مهمی دارد.

وی با تاکید بر اینکه انسداد مرز تنها فیزیکی نیست بلکه بخشی از دیوار به صورت سیم‌خاردار و بخش هوشمند آن شامل رادارها می‌شود، ادامه داد: بنابراین زمانی که ترکیبی از دیوار و سیستم‌های هوشمند را داشته باشیم که همدیگر را کامل می‌کند انسداد مرز را شاهد خواهیم بود.

مومنی خاطرنشان کرد: اتباع خارجی وقتی از کشور خارج می‌شوند مجدداً بر می‌گردند که در این راستا طرح انسداد مرز به این موضوع و امنیت منطقه کمک می‌کند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی