۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۱۸
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
کد خبر: ۸۴۶۹۱

رییس دانشگاه شهید بهشتی: در سال ۱۴۰۱ هیچ دانشجویی در دانشگاه ما از تحصیل منع نشد

رییس دانشگاه شهید بهشتی: در سال ۱۴۰۱ هیچ دانشجویی در دانشگاه ما از تحصیل منع نشد
 رییس دانشگاه شهید بهشتی در مورد سیاست‌ وزارت علوم درخصوص بازگشت دانشجویان و اساتید دارای مشکل به دانشگاه گفت: شاید حدود ۵۰ نفر در ابتدای اتفاقات ۱۴۰۱ و قبل از دوره‌ی مدیریت بنده، مورد سوال واقع شدند، اما هیچ یک از این ۵۰ نفر تعلیق نشدند.

«محمودرضا آقامیری» در مورد سیاست‌های وزارت علوم در خصوص بازگشت دانشجویان و اساتید دارای مشکل به دانشگاه گفت: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ هیچ دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی نداشتیم که با قطع تحصیل مواجه شود. حتی در مواردی که دانشجویان به دلایل اخلاقی یا دیگر مسائل با مشکلاتی مواجه شدند، هیچ‌کدام از آن‌ها تعلیق نشدند و همگی توانستند به تحصیلات خود ادامه دهند. البته یک مورد تعلیق اخلاقی داشتیم که آن هم به این صورت بود که یک خانم دانشجویی از یک آقایی شکایت کرده بود. اما این تعلیق هم هیچ ربطی به اتفاقات سال ۱۴۰۱ نداشت.

وی افزود: شاید حدود ۵۰ نفر در ابتدای اتفاقات ۱۴۰۱ و قبل از دوره‌ی مدیریت بنده، مورد سوال واقع شدند، اما هیچ یک از این ۵۰ نفر تعلیق نشدند. و برخی از این دانشجویان هم همین الان در دانشگاه مشغول تحصیل در مقاطع بالاتر شده‌اند. حتی یکی از دانشجویان پیش از دوره‌ی مدیریت من، دستگیر شده بود و من از طریق خانواده‌ی این دانشجو با او که در زندان بود صحبت کردم و برای آزادی‌اش اقدام کردم. در دانشگاه شهید بهشتی حتی دانشجویی که زندان رفت هم تعلیق نشد.

آقامیری همچنین گفت: یک دانشجوی خانم داشتیم که بعد از جریانات ۱۴۰۱ تعلیق شد، اما در این مورد هم من به طور غیرمستقیم از طریق مسئولین حراست خواستم با خانواده‌ش تماس گرفته شود، تا آن‌ها بیایند، تعهد بدهند و دانشجو بتواند در ترم ثبت‌نام کند، این قضیه هم مربوط به سال گذشته است. خانواده‌اش آمدند و مشکل ثبت‌نام هم حل شد و بنابر این می‌توانیم خدمت شما بگویم که در مورد دانشجویان اصلا مورد اخراج نداشته‌ایم. شاید افرادی بودند که در کمیته‌ی انضباطی حکم دریافت کردند، اما کمیته‌ی تجدیدنظر بلافاصله این حکم را تعلیق کرد. به عبارتی کمیته‌ی انضباطی ما در آن شش‌ماه و یک‌سال تعطیل بود.

رئیس دانشگاه بهشتی در مورد وضعیت اساتید دارای مشکل این دانشگاه پرداخت و گفت: در مورد اساتید اما وضعیت متفاوت بود، به طور مثال در مورد آقای دکتر فاضلی، قبل از مسئولیت من، در کمیته‌ی جذب، پرونده برای ایشان مطرح شده بود، حتی در دولت قبل از آقای رئیسی، دوستان معتقد بودند ایشان به این دلیل که دو جا اشتغال دارند و گزارش نداده‌اند، تخلف کرده‌اند. ایشان هم از خودش دفاع کرد و نهایتا رای کمیته‌ی جذب این بود دانشگاه سعی کرده بود که با کمال احتیاط و منطق به این مسائل بپردازد. مجددا یادآوری می‌کنم که این اتفاق پیش از دوره‌ی مدیریت بنده این اتفاق افتاده و داوری من درباره‌ی برخورد دانشگاه فارغ از این ملاحظات است.

وی افزود: دو همکار دیگر هم داشتیم، که به دلایل اتفاقات ۱۴۰۱ با نظر دستگاه‌های بیرونی با آنها قطع همکاری شد، البته یکی از این دو نفر اکنون به تدریس برگشته‌است و اعلام هم کرد که به تحلیل جدید و متفاوتی رسیده است. یکی دیگر از همکاران اما هنوز به تدریس بازنگشته و هنوز دانشگاه اجازه‌ی همکاری مجدد با ایشان را پیدا نکرده است. دیوان عدالت اداری نظر داده، ما هم پاسخ داده‌ایم. حالا اگر نظر دیوان عدالت اداری مثبت بود که فبهاالمراد و در غیر این صورت هم ما تابع قانون هستیم. حالا اگر آقای وزیر یا مقامات دیگر بنویسند ما با مسئولیت ایشان، همکاری را از سر می‌گیریم.

آقامیری ادامه داد: یک مورد دیگر قطع همکاری هم در یکی از دانشکده‌ها وجود دارد که پرونده ایشان به دلایل‌ عدم کسب امتیازات لازم به تایید هیئت جذب نرسیده است. در حالی که فضاسازی‌هایی درباره دلایل سیاسی این برخورد شده است.در مورد یکی دیگر از اعضای هیئت علمی که درخواست تمدید فعالیت داشت، هیئت امنا دانشگاه به دلیل سن بالای ایشان اجازه ندادند. ما تلاش کردیم تا این فرد را نگه داریم، اما در نهایت تصمیم هیئت امنا بر این بود که طبق قوانین عمل کنیم.

رییس دانشگاه شهید بهشتی در گفت: ما معتقدیم که دانشگاه باید محیطی تربیتی حمایتی و علمی باشد و در این راستا، کمیته انضباطی ما در سال‌های اخیر به طور فعال عمل کرده و تلاش کرده‌ایم که به دانشجویان کمک کنیم تا در شرایط دشوار به تحصیلات خود ادامه دهند.ما به این نکته توجه داریم که این مسائل باید با دقت و بر اساس قوانین پیگیری شوند. به عنوان دانشگاه، ما سعی داریم که همه موارد را به‌طور قانونی و با رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای مدیریت کنیم. این رویکرد به ما این امکان را می‌دهد که در راستای اهداف علمی و فرهنگی دانشگاه حرکت کنیم و در عین حال به چالش‌ها و مشکلات پیش روی اعضای هیئت علمی پاسخ دهیم.در نهایت، ما امیدواریم که با توجه به مشی مقام معظم رهبری، بتوانیم به حل این مسائل کمک کنیم و فضایی را برای همکاری و فعالیت‌های علمی در دانشگاه فراهم آوریم.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی