۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۵۵
سه‌شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۸۴۸۰۲

جزئیاتی جدید از قتل پزشک یاسوجی

جزئیاتی جدید از قتل پزشک یاسوجی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در نشست بررسی جزئیات قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج گفت: برادر قاتل در سال ۱۴۰۱ به دلیل ابتلا به سکته قلبی در یکی از بیمارستان‌های شهر یاسوج بستری شد که متاسفانه فوت کرد. همراهان این بیمار معتقد بودند که قصور پزشکی منجر به فوت این بیمار ۳۵ ساله شد به همین دلیل به مراجع ذیربط شکایت کردند.

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری قاتل پزشک یاسوجی توسط مأموران انتظامی خبر داد.

در جلسه ای با حضور مسئولان قضایی و علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد جزئیات قتل پزشک متخصص در یاسوج بررسی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در نشست بررسی جزئیات قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج گفت: برادر قاتل در سال ۱۴۰۱ به دلیل ابتلا به سکته قلبی در یکی از بیمارستان‌های شهر یاسوج بستری شد که متاسفانه فوت کرد.

شهامت افزود: همراهان این بیمار معتقد بودند که قصور پزشکی منجر به فوت این بیمار ۳۵ ساله شد به همین دلیل به مراجع ذیربط شکایت کردند.

مدیر گروه طب اورژانس بیمارستان‌های استان هم با بیان اینکه بیمار به بیمارستان منتقل شد، گفت: پس از ده دقیقه دستور اولیه برای بیمار صادر و پس از انجام نوار قلب و دیگر آزمایش‌ها مشخص شد بیمار دچار سکته شدید است.

طهماسبی با بیان اینکه همه دارو‌های قلبی در مراحل اولیه تزریق شد، افزود: پزشکان طب اورژانس بیمارستان برای ادامه روند درمان این بیمار با پزشک متخصص مشورت کردند.

طهماسبی ادامه داد: پزشک متخصص شیفت دستوری برای تزریق یک نوع آمپول صادر کرد که متاسفانه پرستاران وقت به دلیل تعویض شیفت ادامه درمان را به شیفت بعدی واگذار کردند.  

دکتر طهماسبی با بیان اینکه پس از شکایت همراهان بیمار در رای اول دادگاه ۱۸ درصد اتهام برای پزشک طب اورژانس صادر شد، اضافه کرد: این در حالی است که این رای ۱۸ آبان ماه جاری بعد از اعتراض در شیراز و تهران رد و متهم تبرئه شد.

مدیر گروه طب اورژانس بیمارستان‌های استان عنوان کرد: این در حالی است که دکتر داوودی دارو‌های لازم برای درمان بیمار را به پرستاران بخش اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه همراهان بیمار گلایه‌مند بودند که چرا دکتر داوودی خود بر بالین مریض حاضر نشد گفت: برخی از کادر درمان وقت با ارائه اطلاعات غلط به همراهان این بیمار عنوان کردند که دکتر داوودی باید خود بر بالین بیمار حاضر می‌شد و این خود محرکی برای ایجاد کینه آنها نسبت به دکتر داودی شد.  

وی افزود: قاتل پس از قتل دکتر داوودی در ساعت ۲۳ دیشب ساعت چهار بامداد امروز نیز با انتشار ویدئویی در فضای مجازی پرستاران را تهدید کرد که " آنها را به رگبار می‌بندم".

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم در این نشست با ابراز گلایه از برخی رسانه‌ها مبنی بر انتشار اخبار نادرست حوادث پزشکی گفت: انتشار این گونه خبر‌ها ضد و نقیض ممنوع و در صورت مشاهده با متخلف برخورد قانونی می شود.

دادستان مرکز استان هم با تاکید بر اینکه ورود رسانه‌ها بدون هماهنگی دستگاه قضا، ذی ربط با ارائه آمار و اطلاعات نادرست ممنوع و جرم است گفت: اطلاعات نادرست به مردم موجب سلب اعتماد مردم از حوزه درمان می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه امنیت مراکز و کارکنان درمان به صورت ویژه باید از سوی نیروی انتظامی تامین شود افزود: قصور‌های پزشکی باید از مراجع قانونی پیگیری شود.

موسوی با تاکید بر اینکه حفظ امنیت پزشکان و پرستاران خط قرمز دستگاه قضا است گفت: دستور مقابله جدی و قانونی با اشرار و مجرمان به پلیس اطلاعات و امنیت استان صادر و با تمام مظاهر خشونت اعم از سلاح گرم و سرد مقابله خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه پزشکان و پرستاران با اطمینان کامل به بیماران خدمات ارائه دهند ادامه داد: مشکلات کادر درمان و پزشکی با بازدید های مستمر بررسی و پیگیری می شود. 

مرحوم دکتر مسعود داوودی اهل شاهرود با حدود پنجاه سال سن، متاهل و دارای یک فرزند است و به مدت ۱۴ سال در حوزه درمان خدمت کرد.

منبع:برنا

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی