پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ 31 July 2025
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
کد خبر: ۸۴۸۱۴

اتاق عملیات حزب‌الله: توانستیم طی روز‌های گذشته نیرو‌های دشمن را در پشت خطوط استقرارشان غافلگیر کنیم

اتاق عملیات حزب‌الله: توانستیم طی روز‌های گذشته نیرو‌های دشمن را در پشت خطوط استقرارشان غافلگیر کنیم
اتاق عملیات حزب‌الله با صدور بیانیه‌ای اظهار داشت که رزمندگان مقاومت با آمادگی کامل در انتظار نظامیان صهیونیست در مرحله دوم عملیات زمینی دشمن در جنوب لبنان هستند.

اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان بیانیه‌ای درباره تحولات میدانی نبرد «أولی البأس»(مبارزان نیرومند) صادر کرد.
 
در این بیانیه آمده است: مجاهدان مقاومت اسلامی به مقابله با تجاوزات اسرائیل علیه لبنان ادامه داده و تلفات و خسارات سنگینی به ارتش دشمن در امتداد محورهای درگیری در خطوط مقدم تا عمق اراضی اشغالی وارد کردند.
 
حزب‌الله اظهار داشت در نتیجه ضربات متمرکز و فشرده مقاومت، نیروهای ارتش دشمن اسرائیلی از اغلب شهرک‌هایی که به سمت آن پیشروی کرده بودند، به پشت مرزها عقب نشستند.
 
مقاومت اسلامی لبنان همچنین خبر داد که در چارچوب سلسله عملیات خیبر تاکنون 33 هدف راهبردی در عمق تا 145 کیلومتری جنوب تل‌آویو شامل پایگاه‌های لجستیک، هوایی، دریایی، کارخانه‌های نظامی و مقرهای فرماندهی مورد حمله قرار دادند.
 
اتاق عملیات حزب‌الله تصریح کرد که شمار عملیات موشکی از ابتدای نبرد «أولى البأس» از تاریخ 17-09-2024 به بیش از 1 هزار و 20 عملیات رسیده است و یگان موشکی برای نخستین بار در تاریخ 06-11-2024 از موشک‌های فاتح 110 برای هدف گرفتن پایگاه تسرفین در فاصله 130 کیلومتری از مرزهای لبنان استفاده کرد.
 
بر اساس این بیانیه، مجموع عملیات یگان هوایی مقاومت اسلامی از ابتدای نبرد طوفان الاقصی و تا تاریخ 12-11-2024 به بیش از 315 عملیات رسید و طی آن، بیش از 1 هزار پهپاد پرتاب شد.
 
اتاق عملیات حزب‌الله تاکید کرد: بر اساس رصد مقاومت اسلامی از ابتدای عملیات زمینی دشمن در جنوب لبنان در تاریخ 01-10-2024، بیش از 100 نظامی صهیونیست کُشته و 1 هزار نفر زخمی شد همچنین تاکنون 43 دستگاه تانک مرکاوا، 8 بولدوزر نظامی، دو خودروی هامر، دو زره‌پوش و دو نفربر منهدم و نیز 4 پهپاد از نوع هرمس 450 و 2 پهپاد از نوع هرمس 900 سرنگون شد که البته این آمار مربوط به تلفات و خسارات دشمن در پایگاه‌ها و شهرک‌های اشغالی نیست.
 
مقاومت اسلامی لبنان تاکید کرد که تصمیم فرماندهی ارتش دشمن اسرائیلی برای آغاز مرحله دوم عملیات زمینی در جنوب لبنان سرنوشتی جز ناکامی و خسارات و تلفات بیشتر نخواهد داشت و رزمندگان مقاومت در انتظار نظامیان صهیونیست هستند و طرح‌های دفاعی لازم را برای ورود به نبردی طولانی و جلوگیری از تحقق اهداف دشمن و دفاع از آزادی و حاکمیت کشور ترتیب داده‌اند.
 
حزب‌الله در پایان گفت که علیرغم ادعاهای دشمن در تسلط بر روستاهای مرزی، مجاهدان ما توانستند طی روزهای گذشته چندین عملیات شلیک موشک از مرزها به عمق اراضی اشغالی ترتیب دهند همچنین نیروهای دشمن را با درگیری مستقیم در پشت خطوط استقرارشان غافلگیر کنند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

دشمنان تهاجم به ایران را در این ۴ مرحله برنامه‌ریزی کرده بود

هشدار ارتش یمن درباره تعامل شرکت‌های کشتیرانی با اسرائیل

ویتکاف و هاکبی برای بازدید از مراکز توزیع غذا به غزه می‌روند

گزارش گاردین درباره پیشنهاد مثبت ظریف برای حل بن‌بست برنامه هسته‌‌ای ایران

حکم قطع ید ۳ سارق با بیش از ۴۰ شاکی خصوصی، اجرا شد

کاخ سفید: طرح کمک‌های جدید به غزه فردا تصویب می‌شود

مقام اسرائیلی: «نتانیاهو» با «ویتکاف» درباره احتمال رسیدن به یک توافق جامع درباره غزه گفت‌و‌گو کرده

نیویورک‌تایمز: قیمت کالا‌های اساسی در غزه «بی‌معنی» شده

دیدار «پوتین» و وزیر خارجه سوریه در کاخ کرملین

پزشکیان: اگر مصرف آب را در تهران کنترل نکنیم، شهریور و مهر آبی پشت سد نداریم

پزشکیان: از روزی که آمدیم، همش مصیبت می‌بارد

کانادا صادرات سلاح به اسرائیل را متوقف نکرده است

تغییرات قریب الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی

پیشنهاد سردبیر
زندگی