شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ 07 December 2024
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
کد خبر: ۸۴۸۱۷

روزنامه اصولگرا: اصلاح‌طلبان دیروز علیه ترامپ بودند، امروز او را فرصت می‌دانند

روزنامه اصولگرا: اصلاح‌طلبان دیروز علیه ترامپ بودند، امروز او را فرصت می‌دانند
پس از کارزار گسترده انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا، که به شکست هریس و مدافعان او در تهران منجر شد، این جماعت غربگرا، اما در چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای از مواضع گذشته خود، این روزها از ترامپ به عنوان یک «فرصت» یاد می‌کنند که نباید به آسانی از کنار آن گذشت.

روزنامه جوان نوشت: روزنامه‌های وابسته به جریان اصلاح‌طلب، این روزها درباره اقتصاد ایران، پالس‌های خطرناکی می‌دهند که حاکی از راه‌انداختن دوباره جنگ اقتصادی است.

روزنامه هم‌میهن در سرمقاله خود نوشته: «شواهد مهمی هست که نشان می‌دهد ما باید انتظار ترامپی متفاوت از ترامپ هشت سال پیش را داشته باشیم... تنها سه روز پس از پیروزی ترامپ اتفاق مهمی رخ داد. ترامپ در آخرین موضع خود صریحاً اعلام کرد که از نیکی هیلی، سفیر سابق امریکا در سازمان ملل یا مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق کشورم برای پیوستن به دولت ترامپ که در حال حاضر در حال شکل‌گیری است، دعوت نخواهم کرد.»

این روزنامه در ادامه نوشته است: «همه می‌دانیم که این دو نفر در کنار جان بولتون مثلث ضد ایرانی را در دولت اول ترامپ تشکیل می‌دادند. آنان نه‌فقط درباره ایران بلکه نسبت به موضوعات دیگر هم مواضع رادیکال و تندروانه‌ای داشتند که در نهایت، منجر به جدایی جان بولتون از ترامپ شد؛ ولی دو نفر دیگر در دولت او باقی ماندند. اکنون ترامپ به‌جایی رسیده که نه‌تن‌ها دو نفر باقیمانده را به دولت خود دعوت نمی‌کند، در اولین فرصت نیز آن را رسماً اعلام می‌کند. این خبر مثبتی به‌ویژه در خصوص موضع احتمالی ترامپ درباره ایران است.»

هم‌میهن با دادن گرای مذاکره در ازای حیات اقتصادی می‌نویسد: «ما معتقد نیستیم که ترامپ لزوماً تغییر مهمی خواهد کرد. از این نظر، می‌توان فرض را بر بدترین سیاست‌های او گذاشت و خود را برای آن آماده کرد؛ ولی آن روی دیگر سکه هم مهم است و نباید راه را بر احتمال سیاست‌های متعارف‌تر از سوی ترامپ مسدود بدانیم.» 

روزنامه آرمان‌ملی دیگر روزنامه اصلاح‌طلب هم به پزشکیان توصیه کرده است که در برابر ترامپ راه خاتمی را برود. «ترامپ اگر همان گارد قبلی را داشته باشد، ایران باید به سمت راهبردی برود که در زمان خاتمی انجام شده بود. در زمان دولت اصلاحات ایران به اروپا نزدیک شد تا فشارهای امریکا علیه خودش را مهار سازد. البته بعد از شکل‌گیری تنش نظامی بین روسیه و اوکراین مشکلاتی در مناسبات ارتباطی ایران با اروپا شکل گرفت. این مشکلات باید حل و فصل شده و ایران به اروپا نزدیک شود. این موضوع از این جهت مهم است که اروپا هم دل خوشی از ترامپ ندارد.» 

طرح نزدیکی ایران به اروپا در حال به عنوان یک راهکار عبور از شر احتمالی ترامپ توصیه می‌شود که این تاکتیک دارای سابقه خطرناکی است. از جمله بازی اروپا در نقش پلیس بد در دوره مذاکرات احیای برجام که خاطرات آن را دیپلمات‌های اصلاح‌طلب در یاد دارند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

منبع نزدیک به کرملین: روسیه هیچ برنامه‌ای برای نجات اسد ندارد

ادعای رویترز بر تسلط نیروهای نیروهای دموکراتیک سوریه بر گذرگاه مرزی البوکمال با عراق

ادعای برخی منابع خبری: ارتش سوریه از شهر حمص عقب‌نشینی کرد

برکناری زنی که علاقه‌های ویژه داشت؛ از کلینیک ترک بی‌حجابی تا FATF و محاکمه شخصیت‌ها…

میرحسین موسوی از بیمارستان مرخص شد

سیر تا پیاز قانون عفاف و حجاب | چکار کنی چقدر جریمه می‌شی؟!

پهپادهایی که ناله زنان و کودکان پخش می‌کنند...

گفتگوی اختصاصی با استاد سوری ادبیات فارسی در قلعه باستانی پیش از سقوط حلب

دولت اسد چگونه غافل‌گیر شد؟ | وضعیت جنگ در سوریه به کدام سو می‌رود؟

اگر زمینه‌های اجرایی قانون عفاف و حجاب فراهم نشود، این قانون در قفسه خاک خواهد کرد

پس‌لرزه‌های اعلام حکومت نظامی ناموفق در کره‌جنوبی

نرگس محمدی از زندان خارج شد

هشدار سنگین یک اقتصاددان از تغییر نرخ ارز در پایان سال

پنجره جمعیتی کشور در حال بسته شدن است

پیشنهاد سردبیر
زندگی