يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
کد خبر: ۸۵۰۳۴

نماینده مجلس: ما ملت مذاکره هستیم؛ مذاکره و FATF را تبدیل به تابو نمی‌کنیم

نماینده مجلس: ما ملت مذاکره هستیم؛ مذاکره و FATF را تبدیل به تابو نمی‌کنیم
 نماینده بابل در مجلس گفت: ما ملت مذاکره هستیم و مذاکره، FATF و سایر پیمان‌های بین‌الملل را تبدیل به تابو نمی‌کنیم.


احمد فاطمی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: اکنون در پیچ تاریخی حساسی قرار داریم، ما ملت مقاومت هستیم و از مبارزه و مذاکره نمی‌ترسیم؛ ما ملت مذاکره بوده و مذاکره را تبدیل به تابو نمی‌کنیم.
 
وی افزود: ما FATF و سایر پیمان‌های بین‌المللی را تبدیل به تابو نمی‌کنیم و در چارچوب سه شاخص مدنظر مقام معظم رهبری یعنی عزت، حکمت و مصلحت گشایش ایجاد می‌کنیم.
 
این نماینده مجلس با اشاره به وعده‌های رئیس جمهور در زمان انتخابات گفت: آقای پزشکیان شما در انتخابات نماینده یک تفکر و رویکرد بودید پس به عهدتان وفادار باشید.
 
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه باید بدانیم در کجای تاریخ ایستاده‌ایم، افزود: انقلاب و نظام ما بعد از هزار و اندی سال مبارزه شیعه محصول خون هزاران شهید است لذا باید انقلاب و نظام را با تفکر مدارا و بردباری و با اسلام مهربانی و رحمانی حفظ کرد.
 
فاطمی بیان کرد: باید جوان‌ها و نخبگان جدی گرفته شوند و به آن ها اعتماد کرده و به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت پایان داده شود؛ امروز دنیا در حال پیشرفت و تحول است و ما نباید عقب بیفتیم. امروز مشکلات زیادی داریم و حق تزری ناامیدی نداریم، ما به آینده امیدواریم اما باید با جوانان آینده و امید را ساخته و  چاره‌ای غیر از این نداریم.
 
وی با اشاره به مشکلات فرهنگیان، بازنشستگان، مربیان پیش دبستانی و نهضتی‌ها و مربیان قرآن، خرید خدمتی‌ها گفت: تورم و گرانی و انواع چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی ما را تهدید می‌کند و باید با امیدواری به آینده روشن و با استفاده از ظرفیت جوانان عبور کنیم.
 
این عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اشاره به مشکلات این استان گفت: مازندران ابر چالشی به نام پسماند دارد لذا سازمان برنامه بودجه و رئیس جمهور نگاه ویژه به مازندران داشته باشد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی