چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ 27 August 2025
يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
کد خبر: ۸۵۴۰۴

محمد آشوری، نماینده بندرعباس در مجلس استعفا داد / سلیمی: علت استعفای آشوری حضور در دولت است

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز تقاضای استعفای نماینده بندرعباس را به شرح زیر قرائت کرد.

محمد آشوری، نماینده بندرعباس در مجلس استعفا داد / سلیمی: علت استعفای آشوری حضور در دولت است

علیرضا سلیمی در پاسخ به سوالی درباره علت تقاضای محمد آشوری، نماینده مردم بندرعباس برای استعفا از نمایندگی مجلس شورای اسلامی، گفت: آشوری اعلام کرده که می‌خواهد استاندار هرمزگان شود و بر این اساس تقاضای استعفا از نمایندگی مجلس را داده است.

«در اجرای ماده ۹۱ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، تقاضای استعفای آقای محمد آشوری تازیانی نماینده محترم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر اعلام وصول می‌شود. »

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: محمد آشوری به علت آنکه می‌خواهد استاندار هرمزگان شود، تقاضای استعفا از نمایندگی مجلس را ارائه داده است.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در پاسخ به سوالی درباره علت تقاضای محمد آشوری، نماینده مردم بندرعباس برای استعفا از نمایندگی مجلس شورای اسلامی، به مهر گفت: آشوری اعلام کرده که می‌خواهد استاندار هرمزگان شود و بر این اساس تقاضای استعفا از نمایندگی مجلس را داده است.

گفتنی است، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، تقاضای استعفای محمد آشوری از نمایندگی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

بر اساس آئین نامه داخلی مجلس، هر نماینده که اعتبار او به تصویب رسیده است، می‌تواند از مقام نمایندگی استعفا دهد. پذیرش استعفا موکول به تصویب مجلس است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴

ادعای الهام علی‌اف: کریدور زنگزور تهدیدی علیه ایران نیست

«مکانیسم ماشه» فردا فعال می‌شود؟

آخرین وضعیت اجرای طرح کاهش بخارات بنزین در جایگاه‌های سوخت

ارسال پیامک حذف یارانه برای برخی کارگران؟

قیمت طلا و سکه در بازار؛ چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴

سخنگوی فراجا: ۸ تروریست ایرانشهر به هلاکت رسیدند

نخست‌وزیر هند،۴بار ترامپ را رد تماس کرده است!

حاجی‌دلیگانی خطاب به قالیباف: بیش از ۳ هزار نفر در دولت قبل استخدام شده بودند، که هم‌اکنون در حال اخراج هستند

بقائی درباره مذاکرات روز گذشته ایران و سه کشور اروپایی در ژنو: قرار بر این شد تماس‌ها بین دو طرف طی روزهای آینده ادامه یابد

حزب‌الله: سفیر آمریکا در بیروت فورا احضار شود

پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در کشور تا پایان هفته

وزیر علوم: تمام دانشجویانی که به دلایل مختلف اعم از اتفاقات ۱۴۰۱ از تحصیل محروم شده بودند، به دانشگاه برگشتند

پیشنهاد سردبیر
زندگی