پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ 31 July 2025
چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۸۵۵۸۷

استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان

استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان
 سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از توقف تجاوز اسرائیل علیه لبنان استقبال و بر حمایت قاطع ایران از دولت، ملت و مقاومت لبنان تاکید کرد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با استقبال از خبر توقف تجاوز رژیم صهیونیستی علیه لبنان، بر حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت و مقاومت لبنان تاکید کرد.

بقائی با اشاره به موضع همیشگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت توقف فوری جنگ علیه غزه و لبنان و ‌تحرکات گسترده دیپلماتیک ایران برای نیل به این هدف در ۱۴ ماه گذشته، خاطرنشان کرد نتیجه جنگ‌افروزی و جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت‌ همه‌جانبه آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی همراه بوده است، شهادت ۶۰ هزار نفر انسان بی‌گناه، زخمی‌شدن ۱۲۰ هزار نفر و آوارگی بیش از ۳/۵ میلیون نفر از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و تخریب گسترده زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه و لبنان بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران افزود: با توجه به دستورهای موقت صادره از دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر جلوگیری از نسل‌کشی و حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت، افکار عمومی جهان که در ۱۴ ماه گذشته ندای توقف جنگ و نسل‌کشی را سر داده‌اند، امروز در انتظار محاکمه و مجازات جنایتکاران رژیم اشغالگر هستند.

بقائی همچنین بر مسئولیت جامعه جهانی برای محافظت از صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا و اعمال فشار موثر بر رژیم متجاوز صهیونیستی برای توقف جنگ علیه غزه تاکید کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

پزشکیان: اختیارات باید به تدریج به استان‌ها منتقل شود | این فرایند ساده نیست، اما شروع شده و با حمایت رهبری همراه است

آموزش و پرورش سال آینده آزمون استخدامی برگزاری می‌کند؟

دشمنان تهاجم به ایران را در این ۴ مرحله برنامه‌ریزی کرده بود

هشدار ارتش یمن درباره تعامل شرکت‌های کشتیرانی با اسرائیل

ویتکاف و هاکبی برای بازدید از مراکز توزیع غذا به غزه می‌روند

گزارش گاردین درباره پیشنهاد مثبت ظریف برای حل بن‌بست برنامه هسته‌‌ای ایران

حکم قطع ید ۳ سارق با بیش از ۴۰ شاکی خصوصی، اجرا شد

کاخ سفید: طرح کمک‌های جدید به غزه فردا تصویب می‌شود

مقام اسرائیلی: «نتانیاهو» با «ویتکاف» درباره احتمال رسیدن به یک توافق جامع درباره غزه گفت‌و‌گو کرده

نیویورک‌تایمز: قیمت کالا‌های اساسی در غزه «بی‌معنی» شده

دیدار «پوتین» و وزیر خارجه سوریه در کاخ کرملین

پزشکیان: اگر مصرف آب را در تهران کنترل نکنیم، شهریور و مهر آبی پشت سد نداریم

پزشکیان: از روزی که آمدیم، همش مصیبت می‌بارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی