۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۱۳
شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۸۵۷۰۳

وزیر کشور:شعار «وفاق ملی» راهبرد کلان و استراتژی اداره کشور است

وزیر کشور:شعار «وفاق ملی» راهبرد کلان و استراتژی اداره کشور است
اسکندر مومنی وزیر کشور گفت: شعار اصلی رییس‌جمهور وفاق ملی بوده که تنها یک شعار نیست و راهبردی کلان و استراتژی اداره کشور و پیشرفت ایران است.

 اسکندر مومنی وزیر کشور در آئین تکریم و معارفه استاندار مازندران، اظهار کرد: ما ملتی یکپارچه در طول تاریخ حیات ایران بوده‌ایم، وفاق به معنای مردم‌داری، احترام به آنها، کسب رضایت آنها و بهره‌مندی از ظرفیت آنها در اداره کشور است.

 وزیر کشور با تاکید بر اینکه ظرفیت عظیم استان نیروی انسانی آن است، تصریح کرد: زمانی به پیشرفت دست می‌یابیم که از همه منابع مادی و انسانی بهره بگیریم و این معنای وفاق است.

وی با اشاره به اینکه شعار و عمل رییس‌جمهور این است که چه آنها که رای دادند و ندادند و چه آنها که حتی رای ندادند، در صورت برخورداری از کارآمدی در اداره امور کشور از آنها استفاده شود، خاطرنشان کرد: اداره کشور بدون استفاده از همه ظرفیت‌ها ممکن نخواهد بود و پایبند هستیم که هر فرد که توانایی انجام کاری دارد و به جمهوری اسلامی ایران متعهد است، در این دایره قرار خواهد داشت.

اسکندر مومنی وزیر کشور گفت: شعار اصلی رییس‌جمهور وفاق ملی بوده که تنها یک شعار نیست و راهبردی کلان و استراتژی اداره کشور و پیشرفت ایران است.

مومنی با بیان اینکه انتخاب استاندار برای مازندران بزرگ و قهرمان برخوردار از تاریخ کهن، کار آسانی نبود، افزود: بررسی‌های بسیاری با تشکیل کمیته‌های متعدد در وزارت کشور انجام شد و گزینه‌های بسیاری در اختیار داشت، در نهایت، جمیع بررسی‌ها و وفاق ایجاد شده در استان به یونسی مختوم شد.

وی یادآور شد: یونسی به منزلت جانبازی نائل شده و از شاخص‌های مهم موفقیت‌های قبلی است، یونسی از کارنامه خوبی در دو بخش خصوصی و دولتی برخوردار است.

وزیر کشور با اشاره به روند انتخاب استاندار جدید، یادآور شد: اما درعین حال وفاق خوبی ایجاد شد. نمایندگان مجلس یک نفر را در مجمع نمایندگان پیشنهاد دادند و علاوه بر این که خود او شاخص بود، وفاق جمعی از سوی نمایندگان، احزاب، تشکل‌ها و غیره ایجاد شد تا در هفته گذشته یونسی معرفی شد.

وی با بیان اینکه اولین انتظار این است که همدلی و وفاق ایجاد شده در نخستین روز کاری یونسی ادامه پیدا کند، خاطرنشان کرد: هرچه نگاه کنیم در استان چیزی جز فرصت نمی‌بینیم و جای تعجب دارد که با این همه فرصت عظیم، در این نقطه قرار داریم.

مومنی با اعلام اینکه اگرچه پس از انقلاب پیشرفت‌های زیادی داشتیم اما برپایه توانمندی و ظرفیت‌ها به آنچه حق مازندران بود، دست نیافتیم، افزود: مازندران از چند نیروگاه و بندر فعال، راه آهن سراسری، نیروی جوان کارآمد، ظرفیت عظیم کشاورزی و باغ‌داری و گردشگری و مانند آن برخوردار است.

وی ادامه داد: مازندران به‌عنوان معبر و مقصد گردشگری شناخته می‌شود که به تنهایی ظرفیت جهش در زندگی اقتصادی و معیشتی خواهد بود.

سردار مومنی ادامه داد: دنبال اخذ مجوز نباشیم، اگر سرمایه‌گذار دنبال مجوزهای اداری که در کشور ما در هم‌تنیده است باشد؛ کار دشوار می‌شود، سرمایه‌گذار نباید دغدغه‌ای غیر از کار و توسعه داشته باشد.

وی با تاکید براینکه جذب سرمایه گذار باید در اولویت مدیران استان قرار گیرد، گفت: استان مازندران را یکپارچه ببینیم و از نگاه منطقه‌ای و شهرستانی پرهیز کنیم.

وزیر کشور:شعار «وفاق ملی» راهبرد کلان و استراتژی اداره کشور است/از آنهایی که چه رای دادند و چه رای ندادند، استفاده می شود
جابجایی مسئولیت‌ها فرصتی برای خدمتگزاری است نه کام‌جویی قدرت

وزیر کشور در ابتدای ورود به مازندران با نماینده ولی فقیه در این استان دیدار داشت. مومنی در دیدار با نماینده ولی فقیه با تاکید بر اینکه جابجایی‌های مدیریتی فرصتی برای خدمت‌گزاری است، تصریح کرد: فرصت مثل برق و باد می‌گذرد و هر لحظه باید برای خدمت به مردم تلاش کنیم.

وی با قدردانی از دکتر یوسف نوری که مسئولیت‌های مختلفی را در دولت به ویژه در وزارت آموزش و پرورش داشتند، خاطرنشان کرد: دکتر یوسف نوری فردی با اخلاص و تلاشگر هستند.

وزیر کشور با بیان اینکه دکتر مهدی یونسی فرزند استان است و در مسئولیت‌هایی که داشتند شناخت کافی به مازندران دارند، یادآور شد: عملکرد ایشان نشان‌دهنده وفاق خوبی در استان است.

وی افزود: امیدوارم یونسی با همکاری همه مسئولان و ظرفیت‌های موجود موفقیت‌هایی را برای مازندران رقم بزند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی