يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷
کد خبر: ۸۶۰۸۸

تدابیر امنیتی ارتش لبنان در نوار مرزی سوریه

تدابیر امنیتی ارتش لبنان در نوار مرزی سوریه
منابع مطلع از تقویت حضور ارتش لبنان در نوار مرزی سوریه در پی تحولات و حملات تروریستی در داخل این کشور خبر دادند.
 

 یک منبع نظامی روز شنبه گزارش داد که ارتش لبنان در حال پیش‌بینی اتفاقاتی است که در مرز لبنان و سوریه رخ خواهد داد و اقدامات خود را در گذرگاه‌های غیرقانونی تشدید و حضور خود را در امتداد مرز تقویت کرده است.

طبق گزارش شفق نیوز، وی افزود: تدابیر امنیتی و نظامی در منطقه هرمل و عکار متمرکز شده است و ارتش معتقد است که القلمون، النبک و اطراف آن از خطرناک‌ترین مناطق از نظر نفوذ تروریست‌ها هستند.

این منبع تصریح کرد: همزمان با تشدید گشت‌زنی‌های انجام شده توسط اولین هنگ مرزی زمینی در امتداد منطقه مرزی با سوریه، نیروی کمکی از هنگ هوابرد و تکاوران دریایی نیز فراخوانده شده‌اند.

به گفته این منبع لبنانی، راکت‌اندازها در نوار مرزی مستقر شده‌اند و همزمان یگان‌های مستقر در مرز نیز تقویت شده‌اند تا برای مقابله با هر شرایط اضطراری آمادگی وجود داشته باشد.

لبنان نگران تکرار حوادثی است که در سال ۲۰۱۴ در مرزهای شرقی با سوریه رخ داد، زمانی که گروه‌های داعش و جبهه النصره به شهر مرزی عرسال یورش بردند و قبل از اشغال مناطقی در مرز لبنان و سوریه، سربازان و غیرنظامیان را به قتل رساندند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی