سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹
کد خبر: ۸۶۱۹۰

بایدن: ما مخالفان مسلح سوری را بر اساس حرف‌ها و اعمالشان ارزیابی خواهیم کرد

بایدن: ما مخالفان مسلح سوری را بر اساس حرف‌ها و اعمالشان ارزیابی خواهیم کرد
رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه یکشنبه گفت که این کشور مخالفان مسلح سوری را بر اساس گفته‌ها و اقداماتشان ارزیابی خواهد کرد. 

به گزارش فراز، بایدن با اظهار بر اینکه سوریه از بشار اسد و جنایات او و پدرش آزاد شد، گفت: می‌دانیم که اسد اکنون در مسکو است.

وی افزود: رژیم اسد هزاران غیرنظامی بی‌گناه را به طرز وحشیانه‌ای به قتل رساند و این لحظه تاریخی و فرصتی برای مردم سوریه برای ساختن صلح است.

رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد: نیرو‌های مخالف، اسد را وادار به ترک سمت خود و خروج از کشور کردند. ما با ذینفعان در سوریه برای بهره برداری از این فرصت همکاری خواهیم کرد.

بایدن ادامه داد: تمام تلاش‌های ایران و عواملش برای حمایت از اسد و رژیمش با شکست مواجه شد. روسیه، ایران و حزب‌الله نتوانستند از رژیم اسد محافظت کنند.

وی تصریح کرد: در طول سال‌های گذشته، دولت من سیاست اعمال تحریم‌ها علیه اسد را به دلیل عدم مشارکت در یک روند سیاسی جدی دنبال کرده است. اسد از مشارکت در یک روند سیاسی جدی خودداری کرد و به ارتکاب جنایات علیه مردم خود ادامه داد.

جو بایدن اظهار داشت: از همسایگان سوریه از جمله اردن، عراق، اسرائیل و لبنان حمایت خواهیم کرد و به داعش فرصت بازسازی توانایی‌هایش را نخواهیم داد. ما با تمام گروه‌های سوری در چارچوب سازمان ملل متحد همکاری خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور ایالات متحده در ادامه افزود: تمام تلاش خود را برای ارائه کمک و امداد برای پایان دادن به فجایعی که توسط رژیم اسد انجام شده است، به کار می‌گیریم.

وی گفت: از نیروهایمان در سوریه محافظت خواهیم کرد و به ماموریت خود علیه داعش ادامه خواهیم داد. از گروه‌های مخالف سوری می‌خواهم به حاکمیت قانون پایبند باشند و از اقلیت‌ها حفاظت کنند.

جو بایدن تصریح کرد: ما مخالفان مسلح را بر اساس حرف‌ها و اعمالشان ارزیابی خواهیم کرد. آنچه در سوریه رخ داد، فرصتی برای منطقه خاورمیانه است و می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که همسایگان سوریه از هرگونه تنشی ناشی از تغییرات در آنجا در امان هستند.

او در پایان گفت: ایالات متحده با گروه‌های سوری برای ایجاد مرحله انتقالی همکاری خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه بی‌رحم اجتماع: نظریه مقایسه و اثر نورافکن | چرا در عکس دسته‌جمعی، خودمان را زشت‌تر می‌بینیم؟

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی