سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۸۶۱۹۳

واکنش پزشکیان به سقوط حکومت بشار اسد

واکنش پزشکیان به سقوط حکومت بشار اسد
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت گفتگو بین طیف‌های مختلف جامعه سوریه برای رسیدن به تفاهم، اظهار امیدواری کرد که درگیری نظامی و خشونت هر چه سریع‌تر پایان یابد تا مردم این کشور بتوانند در محیطی آرام و به دور از هرگونه خشونت و نگرانی و یا مداخله مخرب بیرونی برای تعیین سرنوشت خود تصمیمی بگیرند که شایسته مردم بزرگ سوریه است.

به گزارش سایت ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در جلسه عصر یکشنبه هیئت دولت با اشاره به تحولات سوریه، بر ضرورت حفظ وحدت، حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه تاکید و تصریح کرد که این مردم سوریه هستند که باید در مورد آینده این کشور و نظام سیاسی و حکومتی آن تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور ضرورت گفتگو بین طیف‌های مختلف جامعه سوریه برای رسیدن به تفاهم را خاطرنشان و اظهار امیدواری کرد که درگیری نظامی و خشونت هر چه سریع‌تر پایان یابد تا مردم سوریه بتوانند در محیطی آرام و به دور از هرگونه خشونت و نگرانی و یا مداخله مخرب بیرونی برای تعیین سرنوشت خود تصمیمی بگیرند که شایسته مردم بزرگ سوریه است.

پزشکیان همچنین اهمیت تامین امنیت همه شهروندان سوری و مقیمین و حفاظت از اماکن مقدسه و نیز اماکن و نمایندگی‌های دیپلماتیک-کنسولی طبق حقوق بین‌الملل را خاطرنشان و بر ادامه مشورت‌های دیپلماتیک ایران با طرف‌های ذیربط و نیز سازمان ملل در راستای کمک به تثبیت اوضاع و حفظ ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور با محکوم کردن شدید اقدامات رژیم تروریستی در تعرض به خاک سوریه، خواستار هوشیاری همه طرف‌های داخلی در این کشور و نیز کشورهای منطقه در برابر سوءاستفاده رژیم صهیونیستی برای پیشبرد مطامع توسعه‌طلبانه و غیرقانونی خود در قبال ملت‌های منطقه شد.

در جلسه امروز همچنین به پیشنهاد وزیر راه و شهرسازی و با رای اعضای کابینه آقای حسین پورفرزانه به عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری انتخاب شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی