۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۲۱
سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
کد خبر: ۸۶۲۶۵

حمله سعید جلیلی به مقاله اخیر ظریف

حمله سعید جلیلی به مقاله اخیر ظریف
 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بعد از مذاکره و توافق هسته‌ای‌ طرف مقابل از توافق خارج شد، چون مسئولان وقت اعلام کردند در صورت خروج آمریکا از برجام، ایران به تعهدات خود پایبند خواهد ماند!

شبیه افرادی شده‌اند که در یک شب چندبار از خواب می‌پرند و در حالی که عرق بر پیشانی‌شان نشسته با چشمانی وحشت‌زده یک نام را با صدای بلند تکرار می‌کنند. این شرایط، حکایت کسانی است که وقت و بی‌وقت، وحشت‌زده نام ظریف را تکرار می‌کنند و هرچه قدر بتوانند بر او ناسزا می‌گویند. اگر بحث رفع تحریم‌ها شود، می‌گویند ظریف، بحث اقتصاد شود می‌گویند ظریف، بشار اسد سقوط می‌کند می‌گویند ظریف، اسرائیل به حزب‌الله حمله می‌کند ظریف، راه می‌روند ظریف، می‌نشینند ظریف، در مجلس ظریف، در روزنامه‌هایشان ظریف و فقط ظریف و ظریف. آنها به همین غلظت در هر شرایطی از وزیر امور خارجه اسبق این کشور سخن می‌گویند و سعی می‌کنند هر مشکلی که هست و نیست را بر گردن ظریف بیندازند که گویی تصمیم‌گیرنده اول و آخر این کشور ظریف است و خودشان در همه این سال‌ها هیچ مسئولیتی نداشته‌اند!
 
سعید جلیلی در جمع دانشجویان در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با بیان اینکه استفاده از پیشرفت‌ها و عبرت‌گیری از مسائل تلخ در حافظه‌ی هر ملتی، سبب رشد آن ملت در آینده می‌شود، اظهار داشت:  دشمن در تلاش است تا با پوشاندن و یا تحقیر موفقیت‌ها و بزرگ‌نمایی ضعف‌ها، ملت‌ها را گرفتار نگاه کاریکاتوری به شرایط کند تا بتواند به مقاصد خود دست یابد.
 
وی با بیان اینکه امروز هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه باشد؛ آن چیزی که دانشگاه‌ها را به محیطی پرنشاط تبدیل می‌کند، موثر بودن آن‌هاست، افزود: لازمه‌‌ امروز کشور ما این است که با قدرت و سرعت پیشرفت کند. در این پیشرفت، امکان استفاده از دریاها یکی از فرصت‌های اصلی ماست. امروز، بیش‌از یک سال از ابلاغ سیاست‌های توسعه اقتصادی دریامحور توسط مقام معظم رهبری گذشته است و باید به آن توجه شود.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تاریخ منطقه بوشهر، شخصیت‌های بزرگ و مقاومی همچون شهید نادر مهدوی، رئیسعلی دلواری و میر مهنا را به خود دیده که در مقابل استعمارگران و مستکبرین ایستادند، تصریح کرد: مرحوم نادر ابراهیمی در کتاب «بر جاده‌های آبی سرخ»، به پشتوانه‌ی 12 سال کار تحقیقی، به خوبی توانسته است شخصیت و اقدامات میر مهنا را در مبارزه با استکبار شرح بدهد. مرحوم ابراهیمی در مقدمه‌ی این کتاب، از تلاش مستکبرین برای حذف و تحریف این شخصیت بزرگ پرده برداشته است. این تلاش‌ها برای تحریف‌ تاریخ، امروز هم وجود دارد.
 
جلیلی با بیان اینکه اگر ملتی حافظه‌ی تاریخی خود را فراموش کند، به همان نسبت، هزینه خواهد داد؛ امروز دشمن در تلاش است تا حافظه‌ ملت ما را پاک کند، ادامه داد: دشمن همواره در تلاش بوده ‌که بر همان ویرانه‌های نظم قدیم، نظم جدید خود را بنا نهد؛ در جریان هر نبردی، پیروزی‌ها و عدم موفقیت‌هایی وجود دارد اما ما باید در هر شرایطی، وظیفه‌ی خود را بشناسیم و بر اساس آن، عمل کنیم و با برطرف کردن نقاط ضعف، دشمن را نسبت به وصول به اهدافش ناموفق کنیم.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در طول تاریخ، متاسفانه ما در نقاط بزنگاهی غایب و غافل بودیم، اضافه کرد:  امروز نیز یکی از نقاط بزنگاهی تاریخ است اما با این تفاوت که امروز دیگر دچار آن غیبت و غفلت تاریخی نیستیم؛ صداقت با دانشجویان این نیست که سخنانی بگوییم تا مورد تشویق قرار بگیریم؛ بلکه باید حرف‌ها و مواضع به وضوح مطرح شود.
 
وی با بیان اینکه در عرصه‌های نظامی و دفاعی، این‌گونه نیست که همیشه پیروزی اتفاق بیافتد. حتی سپاه پیامبر اکرم(ص) که در بدر پیروز شدند، در احد به علت غفلت سپاهیان شکست خوردند، گفت:  آن چیزی که مهم است، این است که در رویکرد خود دچار تردید نشویم. تردید، عامل اصلی شکست است. دشمن زمانی که می‌بیند ما به پشت خیمه او رسیده‌ایم، اقدام به ایجاد تردید می‌کند.
 
جلیلی در پاسخ به پرسشی در موضوع استفاده از ظرفیت زنان در کشور گفت: بانوان، یک ظرفیت بزرگ در کشور ما هستند. نمی‌توان از پیشرفت کشور سخن گفت اما از نیمی از ظرفیت کشور غافل بود. در دولت سایه، ما از ظرفیت بانوان استفاده کرده‌ایم؛ به طور مثال، مسئول کارگروه بودجه دولت سایه، یکی از بانوان است.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه واقعیت این است که رویکردی در کشور که راه حل همه‌ مشکلات را مذاکره با غرب می‌دانست و پس از انجام مذاکره و توافق، به اذعان آژانس بین المللی انرژی اتمی، ایران تمام تعهدات خود را انجام داد اما پس از همه‌‌ این‌ها، طرف مقابل از توافق خارج شد، ادامه داد:  می‌دانید چه چیزی باعث شد طرف مقابل از برجام خارج شود؟ این که چند روز قبل از آن، مسئولان وقت اعلام کردند در صورت خروج آمریکا از برجام، ایران به تعهدات خود پایبند خواهد ماند!
 
وی تصریح کرد: آن‌هایی که شعار می‌دادند هم چرخ اقتصاد بچرخد و هم چرخ سانتریفیوژ‌ها، دلار 3هزار تومان را تحویل گرفته و دلار 30 هزار تومانی را تحویل دادند! در این 8 سال، رشد اقتصادی کشور در سال‌هایی صفر، در سال‌هایی منفی و به طور متوسط 0/7 درصد بود.
 
جلیلی ادامه داد: زمانی که آقای روحانی برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند، یک سال از دولت ترامپ گذشته بود. آقای روحانی با وجود دولت ترامپ در مناظرات انتخابات سال 1396 گفت: «به من رای دهید تا باقی تحریم‌ها را نیز لغو کنم!» نمی‌توان ریاست جمهوری یک شخص در کشوری دیگر را علت عدم موفقیت دولت خودمان اعلام کنیم! کار اشتباه آن است که وقتی کسی به صورت یک طرفه از توافق قبلی خارج شده است، مجددا به قدرت می‌رسد، مقاله بنویسیم و اعلام کنیم که آماده‌ایم در موضوعات دیگر نیز با همان شخص مذاکره کنیم.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما در شرایطی پرونده‌‌ هسته‌ای را تحویل گرفتیم که برنامه‌‌ هسته‌ای کشور توسط تیم مذاکره کننده قبلی که مسئولیت آن را آقای روحانی به عهده داشت، به صورت کامل تعلیق شده بود و در ازای آن نیز طرف مقابل به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نبود گفت: در دوره‌ای، واردات واکسن کرونا را به FATF ربط می‌دادند، اما با پیگیری شهید رئیسی، واکسن وارد کشور شد؛ نباید اجازه دهیم صورت مسئله را به صورت اشتباه برای ما تعریف کنند.
 
وی در پاسخ پرسشی در موضوع ناترازی‌های موجود در بخش‌های مختلف کشور گفت: نفت و گاز جزو مزیت‌های ماست که باید از آن‌ها استفاده شود. برای استفاده از چنین ظرفیت‌هایی نباید معطل دیگران بمانیم بلکه باید با تکیه بر ظرفیت داخلی و توانمندی جوانانمان، از سرمایه‌های کشور بهره برداری کنیم؛ ناترازی اصلی امروز کشور، ناترازی بین حرف و عمل است. امروز موفقیت دولت در رشد 8 درصد است. نمی‌شود نسبت به قوانین کشور، سلیقه‌ای برخورد کنیم.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی