سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
کد خبر: ۸۶۳۰۰

آیا ایران تاکنون با گروه‌های مسلح مستقر در سوریه ارتباطی برقرار کرده؟

آیا ایران تاکنون با گروه‌های مسلح مستقر در سوریه ارتباطی برقرار کرده؟
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با اشاره به تحولات سوریه، تاکید کرد: ارتش سوریه برای جلوگیری از نظامیان، ناتوان بود و شاهد تغییر رژیم در سوریه بودیم. روابط ما با سوریه احترام به وحدت و تمامیت سرزمینی این کشور است و برای مردم سوریه آرزوی بهترین‌ها را می‌کنیم.

به گزارش فراز، مهاجرانی بیان کرد: در حوزه فرهنگی و تمدنی اشتراکات فرهنگی بسیاری داریم و روابط دیرینیه‌ای با مردم سوریه داریم، امیدواریم آنچه اتفاق می‌افتد به خیر و صلاح مردم سوریه باشد.

هزینه‌کردها در سوریه باتوجه به منافع ملی بود

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره موضع دولت چهاردهم درباره تحولات سوریه، تصریح کرد: درباره بسیاری از موضوعات در حاکمیت تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد و طبیعتا دولت‌ها با ملاحظاتی که حاکمیت در نظر دارد، مجری هستند. بسیاری از موضوعات تصمیم یک دولت نیست. در این موضوع نیز هزینه‌کردها با ملاحظه منافع ملی صورت گرفته است. 

وی افزود: تحولات سوریه را رصد می‌کنیم و برای ما، منافع ملی ایران است و لذا روابط خود با کشورها را بر پایه سه اصل مورد نظر رهبر انقلاب که همان عزت، حکمت و مصلحت پیش خواهیم برد. دفاع از اماکن مقدسه و دیپلماتیک و حفظ کرامت انسانی‌ها از جمله محورها و ملاحظاتی است که همواره موردنظر ما است.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که آیا ایران تا کنون با گروه‌های مسلح مستقر در سوریه ارتباطی برقرار کرده است؟ تصریح کرد: تمام پیگیری لازم برای حفظ منافع ملی کشور در سوریه انجام خواهد شد اما لازم است ثبات حداقلی در آن کشور وجود داشته باشد. تمام تماس‌ها و رایزنی‌ها به منظور حفظ منافع ملی و با درنظر داشتن شرایط انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی