پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ 09 October 2025
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۸۶۳۷۳

مراتب افزایش اختیارات استانداران چگونه است؟

مراتب افزایش اختیارات استانداران چگونه است؟
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: بخشی از اختیارات تفویض شده به استانداران ممکن است نیازمند بخشی از اختیارات رئیس جمهور و هیئت وزیران باشد که رئیس جمهور اعلام آمادگی کرده تا واگذار کند و حداقل به برخی از استان قابل تعمیم است.

 علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور، در رابطه با اختیارات استانداران در دولت چهاردهم، اظهار کرد: با توجه به صحبت‌های رئیس جمهور و توقعی که از استان‌ها دارد، اقدام‌های تحولی توسط رئیس جمهور به استانداران تکلیف شده است. انجام این تکالیف نیازمند اختیارات و تفویض اختیارات است.

وی با یادآوری اینکه همواره در شروع هر دولتی مجموعه‌ای از اختیارات به استانداران تفویض می‌شود، افزود: متأسفانه در بسیاری از مواقع تفویض اختیار به استانداران به نتیجه نمی‌رسد.

معاون سیاسی وزیر کشور در همین رابطه بیان کرد: وزیر کشور به منظور تحقق تکالیف انتظار دولت و رئیس جمهور از استانداران کارگروهی را تشکیل داده است و موارد حوزه استانداران را تدوین کردیم، البته از قبل نیز وجود داشته است.

زینی‌وند، افزود: بخشی از اختیارات تفویض شده به استانداران ممکن است نیازمند بخشی از اختیارات رئیس جمهور و هیئت وزیران باشد که رئیس جمهور اعلام آمادگی کرده تا واگذار کند و حداقل به برخی از استان قابل تعمیم است. البته هر طور که آقای رئیس جمهور صلاح بداند.

وی همچنین گفت: در برخی از موارد اختیارات مربوط به وزرا است، در واقع استاندار رئیس همه کارگروه‌های فرابخشی است اما اختیار لازم را برای تصمیم‌گیری سریع ندارد و در بعضی از موارد، یک طرح توسعه‌ای در استان چند ماه و یا چند سال به طول می‌انجامد تا به تهران و در وزارتخانه مربوطه بیاید و تصمیم‌گیری شود.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: گاهی هیچ ضرورتی ندارد چنین مسیر برای برنامه‌های یک استان طی شود، زیرا بر اساس تمرکز زدایی و افزایش اختیارات استانداران به عنوان حاکمان محلی باید این مسئله در دستور کار قرار بگیرد.

زینی‌وند همچنین در رابطه با کار ویژه دولت چهاردهم پس از انتخاب همه استانداران برای تحقق وفاق، گفت: چارچوبی را برای وفاق تهیه می‌کنیم و موضوع گفتمانی آن در دستور کار ما است، بر روی بخشی از اهداف مطابق منافع مردم موضوع وفاق را پیگیری خواهیم کرد، تاکید بر این است که استانداران نیز این موارد را پیگیری کنند.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سرکوب محتوای انتقادی در شبکه‌های اجتماعی؛ رهبر چین نگران چیست؟

مظفرالدین‌شاه چرا به دختر صربستانی سکه طلا داد؟

کشف یک شهر باستانی مرموز در دل آمازون

آیا دوران ماقبل تاریخ یک بهشت «فمینیستی» بود؟

ترامپ می‌تواند برنده جایزه صلح نوبل شود؟

جنگ زرگری برای شانه خالی کردن از مسئولیت کرسنت

برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵، تابعیت عربستان سعودی دارد

برنده جایزه نوبل که دنیا دنبالش می‌گشت!

دو کلمه حرف حساب | اسرائیل هم از خودشونه!

سندرومی به نام «موی انیشتین» | ژن‌های مسئول موهای شانه‌گریز کدامند؟

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می‌کنیم یا ناامیدی | باید دنبال راه حلی بدون جنگ باشیم

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی