جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ 14 February 2025
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۸۶۳۸۸

جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با عراقچی ؛ موضوع:تحولات سوریه

جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با عراقچی ؛ موضوع:تحولات سوریه
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از ارائه گزارش وزیر خارجه از اقدامات این وزارتخانه درباره سوریه و همچنین گزارشی از مذاکرات ایران با تروئیکای اروپایی خبر داد.

ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، اعلام کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در روزهای اخیر به واسطه تحولات منطقه فعال بوده و از نزدیک و به دقت مسائل را رصد کرده و جلساتی داشته است‌.

 وی با اشاره به جزئیات جلسه روز گذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در ابتدا فداحسین مالکی، نماینده زاهدان و عضو کمیسیون امنیت ملی گزارشی از سفرهای عباس عراقچی، وزیر امور خارجه به بغداد و دوحه ارائه کرد، چرا که این نماینده در این سفرها عراقچی را به نمایندگی از کمیسیون امنیت ملی همراهی کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین در جلسه ظهر روز سه‌شنبه (۲۰ آذر) با حضور مسئولان امنیتی، آخرین وضعیت منطقه و امنیت منطقه ناظر به تحولات سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

رضایی ادامه داد: همچنین سه‌شنبه شب اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس مهمان وزیر امور خارجه در محل وزارت خارجه بودند و در جلسه با وزیر، آخرین تحولات منطقه و رخدادهای سوریه مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار کرد: عراقچی در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های وزارت خارجه در زمینه سوریه و مسائل آن به اعضای کمیسیون داد. همچنین وی گزارشی از مذاکرات ایران با تروئیکای اروپایی به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی