يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۸۶۵۲۵
چهره حامی جلیلی درمورد قانون حجاب:

جوان‌های مذهبی اگر احساس کنند حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست، برای چه بروند جلوی تیر؟

جوان‌های مذهبی اگر احساس کنند حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست، برای چه بروند جلوی تیر؟
فواد ایزدی، فارغ التحصیل ارتباطات از آمریکا و داماد سقای بی ریا عضو ارشد جبهه پایداری در گفتگویی به ماجرای حجاب در ایران پرداخت.

به گزارش فراز، بخش‌هایی از اظهارات ایزدی که از جمله حامیان دو آتشه سعید جلیلی به شمار می‌آید، در زیر می‌آید:

این که حجاب دستور اسلام است، شکی در آن نیست.

یک سری جوان ما داریم که اگر برای کشور مشکل ایجاد شود ان‌ها باید بروند جلوی تیر، چاره‌ای نیست و می‌روند. برای چه می‌روند؟ چون احساسات این است این جمهوری اسلامی است، این جوان‌ها مذهبی هستند حکومت را از خودشان می‌دانند، داوطلب می‌شوند برای رفتن جلوی تیر.

این فرد اگر احساس کند حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست برای چه باید برود جلوی تیر؟

خواهشی از مسئولین داریم این است که کاری نکنند که این ذهنیت جوان‌های حذب‌الهی جامعه ایجاد شود که این حکومت هم شبیه چیزی مثل جمهوری اسلامی پاکستان است.

اگز این ذهنیت ایجاد شود آدم‌هایی که باید از کشور دفاع کنند دفاع نخواهند کرد و ایران به سوریه تبدیل می‌شود، ارتشش نمی‌جنگد.

این بحث حجاب بعد سیاست خارجی ایجاد می‌کند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی