يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۸۶۶۵۹
روزنامه اعتماد:

حامیان امر به معروف فرمان جنگ صادر کردند

حامیان امر به معروف فرمان جنگ صادر کردند
روزنامه اصلاح طلب با اشاره به تجمع روز گذشته در تهران نوشته است این تجمع کنندگان با توهین به رئیس جمهور عنوان کردند پزشکیان اگر خط خودش را از افرادی که در فتنه‌ها فعال بودند جدا نکند به عاقبت بنی‌صدر دچار خواهد شد.

 روزنامه اعتماد در گزارشی به تجمع ضددولتی روز گذشته در تهران پرداخته و نوشته است؛«حامیان امر به معروف و نهی از منکر در تجمعی غیرمتعارف فرمان‌جنگ را صادر کردند»

در این مطلب آمده است؛

در شرایطی که اغلب تحلیلگران و کارشناسان معتقدند هرگونه تلاش برای وارد کردن ایران به دایره تنازع بیشتر با اسراییل و امریکا به نفع نتانیاهو بوده و دولت باید از آن اجتناب کند، اما باز گروهی از طیف‌های افراطی و تندرو بر طبل جنگ کوبیده و دولت را به این دلیل که اقدام به حمله موشکی و زمینی به اسراییل نمی‌کند، مورد نقد قرار می‌دهند؟

دیروز برخی طیف‌های تندرو با انجام تجمعی در تهران به بهانه امر به معروف و نهی از منکر از مسوولان خواستند، حیفا و تل‌آیو را با خاک یکسان کنند! این جریانات که مشخص است از سوی کدام طیف‌ها و گروه‌ها حمایت می‌شوند با توهین به مسوولان دولتی و تهدید رییس‌جمهور تلاش کردند برای دولت حاشیه‌سازی کنند.

پرسشی که برای بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی پس از تماشای این فیلم ایجاد شده، آن است که آیا افراد و جریاناتی که اقدام به برگزاری تجمعات اینچنینی می‌کنند، از مسوولان وزارت کشور، مجوز لازم برای تجمع را دریافت کرده‌اند؟

اگر مجوزی به این افراد و گروه‌ها اعطا شده، چرا برای سایر متقاضیان از احزاب اصلاح‌طلب و میانه‌رو، مجوزهای قانونی صادر نمی‌شود؟ و اگر این افراد بدون مجوز تجمع کرده‌اند، چرا نهادهای مسوول با آنها برخورد قانونی نمی‌کنند. آیا تهدید شخص رییس‌جمهور و توهین به معاون راهبردی او، نباید باعث جلب ‌توجه مقامات مسوول شود؟

در فیلمی که از این تجمع منتشر شده، فردی که میکروفن به دست دارد، می‌گوید: «به مسوولان دستور می‌دهیم، خواهش و تمنا نمی‌کنیم که باید تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان کنید. اگر حمله نکنید ما مردمی که به شما رای دادیم شما را برکنار خواهیم کرد.»

یکی از شعاردهندگان حاضر در این نشست با توهین به ظریف گفت: «آن افرادی هم که معاون «چاهبردی»! شده‌اند؛ افرادی که در فتنه‌ها فعال بودند. آقای پزشکیان اگر خط خودت را از اینها جدا نکنی به عاقبت بنی‌صدر دچار خواهی شد. آنهایی که می‌گویند در کار نهادهای دیگر و سپاه دخالت نکنید را باید جهاد تبیین کنیم. این دخالت نیست. ما مردم طبق وظیفه امر به معروف و نهی از منکر اقدام می‌کنیم. بزرگ‌ترین منکر در جهان، حضور نحس رژیم صهیونیستی است. شما مسوولان باید از حرف مردم اطاعت کنید.»

او ادامه داد: «مسوول ترسو نمی‌خواهیم. آن افرادی هم که معاون چاهبردی! آقای پزشکیان شده‌اند؛ افرادی که نفوذی هستند و در فتنه‌ها فعال بودند. آقای پزشکیان اگر خط خودت را از اینها جدا نکنی به عاقبت بنی‌صدر دچار خواهی شد.»

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

زباله به چه درد این غول فناوری می‌خورد؟!

اتباع افغانی دوباره به ایران برمی‌گردند؟

کاربران باید در تصمیم‌سازی اینترنتی دیده شوند، نه حذف

با این کار، رقم قبض آب ۲۰ برابر می‌شود

صدور کیفرخواست برای یک اسرائیلی در ارتباط با ایران

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

عراقچی: در مسیر رفت و برگشت به ترکیه، چند بار پهپاد بالای سرمان آمد | در شورای عالی امنیت ملی مصوب شده بود، اگر دشمن تقاضای آتش‌بس بدون پیش‌شرط کرد، می‌پذیریم | سوء‌تفاهمی بین من و نیروهای مسلح در مورد ساعت اجرای آتش‌بس پیش آمد

آغاز فروش نقد و اقساط خودروی J4 با پیش پرداخت متنوع

نفوذ یک گروه نظامی اسرائیل به استان القنیطره در جنوب سوریه

وزیر خارجه فرانسه: حمایت از استقلال فلسطین مانع همکاری ما با اسرائیل درباره برنامه هسته‌ای ایران نیست

کوتینا چه زمانی به گوکارنا آمده؟ | راز زن روس و فرزندانش که در غاری در هند زندگی‌ می‌کنند!

دیدار وزیر کشور با خانواده شهیدان سلامی و باقری

تماس تلفنی دستیار الهام علی‌اف با معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی

پلنگ شناسایی شده کوه سفید، نامگذاری شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی