۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۰۶
يکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۷
کد خبر: ۸۶۸۷۱

فردی که مردم را در آلمان زیر گرفت، کیست؟

فردی که مردم را در آلمان زیر گرفت، کیست؟
پولیتیکو نوشت: دولت آلمان در شوک ناشی از حمله‌ای به بازار کریسمس در شهر مَگدِبورگ است که در آن دست‌کم پنج نفر کشته شدند. در این حادثه، خودرویی که به‌نظر می‌رسد توسط یک پناهجوی "اسلام‌هراس" اهل عربستان سعودی هدایت می‌شد، به جمعیت برخورد کرد.

به گزارش فراز؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات آلمانی پیش‌تر از مهاجم احتمالی هشدار‌هایی دریافت کرده بودند. او ظاهراً از حزب راست‌گرای آلترناتیو برای آلمان (AfD) که در حال حاضر در نظرسنجی‌ها در رتبه دوم قرار دارد، حمایت می‌کند.

با اینکه انگیزه این حمله هنوز مشخص نیست و پیشینه مظنون فرضیه‌های اولیه مبنی بر تروریستی بودن این حمله را رد می‌کند، این فاجعه همچنان توجهات را به نگرش آلمان نسبت به مهاجرت و کنترل مرز‌ها جلب کرده است.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان که حزب میانه‌چپ او به نظر می‌رسد در انتخابات فوریه قدرت را از دست بدهد، این حمله را "عملی وحشتناک و دیوانه‌وار" توصیف کرد و گفت: "کسانی که قصد دارند نفرت بکارند، پیروز نخواهند شد. ".

اما شولتز در روز‌های آینده با سؤالات مهمی روبرو خواهد شد، از جمله اینکه چه اطلاعاتی درباره مظنون وجود داشته است. دادستان‌ها هویت او را "طالب عبدالمحسن" خوانده اند. با این حال، اطلاعات زیادی از سوی دادستان‌ها منتشر نشد، اما رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که عبدالمحسن روانپزشکی ۵۰ ساله و اهل عربستان سعودی است که در سال ۲۰۰۶ به آلمان نقل مکان کرده است.

دادستان ارشد مَگدِبورگ در یک کنفرانس خبری در روز شنبه گفت: "به‌نظر می‌رسد زمینه این جنایت ممکن است نارضایتی از رفتار با پناهجویان سعودی در آلمان باشد. " وی افزود: "اما آنچه به صورت عمیق‌تر پشت این ماجراست، موضوع تحقیقات خواهد بود. "

بلافاصله پس از این حمله در عصر جمعه، احزاب راست‌گرا بر گزارش‌هایی تأکید کردند که راننده، مردی اهل عربستان سعودی بوده است. این حادثه تقریباً هشت سال پس از حمله‌ای تروریستی رخ داد که در آن کامیونی به بازار کریسمس برلین برخورد کرد.

مسئله مهاجرت به یک موضوع بزرگ در آلمان تبدیل شده است، کشوری که در سال ۲۰۱۵ تعداد زیادی از پناهجویان سوری را تحت مدیریت صدراعظم وقت، آنگلا مرکل، پذیرفت. با توجه به اظهار نظر‌هایی از سوی افراد خارجی مانند ایلان ماسک، مشاور رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده دونالد ترامپ، و نایجل فاراژ، رهبر حزب اصلاحات بریتانیا، این فاجعه می‌تواند بحث‌های مرتبط با مهاجرت را بیش از پیش داغ کند.

چندین رسانه آلمانی مظنون را پیش از تأیید نام او توسط دادستان‌ها شناسایی کردند. روزنامه "وِلت" گزارش داد که این فرد سعودی در سال ۲۰۱۶ پناهندگی دریافت کرده است.

رسانه‌های آلمانی همچنین گزارش دادند که مهاجم احتمالی یکی از حامیان AfD بوده است. در مصاحبه‌های سال ۲۰۱۹ با "فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ" و "فرانکفورتر روندشاو"، عبدالمحسن از فعالیت‌های آنلاین خود علیه اسلام صحبت کرده بود و گفته بود: "من تهاجمی‌ترین منتقد اسلام در تاریخ هستم. اگر باور ندارید، از عرب‌ها بپرسید. "

او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی "ایکس" ادعا کرده بود که "آلمان قصد دارد اروپا را اسلامی کند". او همچنین پلیس آلمان را به "استفاده از تاکتیک‌های کثیف علیه من و دیگر منتقدان اسلام... برای نابودی فعالیت‌های ضداسلام ما" متهم کرده است.

حزب AfD، همراه با دیگر احزاب راست‌گرای اروپایی، سریعاً از گزارش‌ها مبنی بر اینکه مظنون یک مهاجر بوده است، بهره‌برداری کرد. آلیس وایدل، رئیس AfD، ضمن ابراز تسلیت به قربانیان این حمله، پرسید: "این جنون چه زمانی به پایان می‌رسد؟ "

 دست‌کم پنج نفر، از جمله یک کودک، در این حمله کشته شدند. دادستان‌ها نیز اعلام کردند که حدود ۲۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
پیشنهاد سردبیر
زندگی