يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۸۷۰۹۴

انتقاد روزنامه هم‌میهن از رفع فیلترینگ به صورت «گام به گام»

انتقاد روزنامه هم‌میهن از رفع فیلترینگ به صورت «گام به گام»
گویا الان شورای عالی فضای مجازی به رفع فیلترینگ تن داده است اما به صورت گام به گام.

 روزنامه هم میهن نوشت:اصولاً سیاست گام به گام در جایی موضوعیت دارد که اولاً پروژه‌ای رو به کمال مدنظر باشد و این تکامل به صورت دفعی و یک جا قابل تحصیل نباشد و ثانیاً در پایان هر گام نیاز به ارزیابی نتایج مثبت و منفی کار باشد که بتوان بر مبنای آن برای برداشتن گام بعدی تصمیم درست را گرفت.

خوب است یک نفر پیدا شود و توضیح دهد کجای این پروژه نیاز به روش گام به گام دارد؛ این پروژه با پیشوند «رفع» همراه است یعنی قرار نیست چیزی ساخته شود بلکه قرار است چیزی اِزاله  شود و از بین برود و در این‌صورت روند تکاملی هم فاقد موضوعیت خواهد بود و درنتیجه مانعی برای رفع فیلتر به صورت دفعی و یک‌جا هم وجود نخواهد داشت و نه هر گام آن نیاز به ارزیابی نتایج داردچرا که  آنقدر در این زمینه گفته و نوشته شده که سخن از مذموم بودن و بی‌نتیجه بودن فیلترینگ و ضرورت رفع آن از زیره به کرمان بردن هم تکراری‌تر و پرملال‌تر به نظر می‌رسد.

اضافه بر این‌ها،  گام اول شامل کم‌فایده‌ترین پلتفرم‌ها شده است و معلوم نیست در محتوا و متن این توافق یا مصوبه چندمرحله‌ای شورای عالی فضای مجازی چه شروطی برای بقیه پلتفرم‌ها پیش‌بینی شده و برای رفع فیلتر از همه آنها چگونه نوبت‌گذاری و زمان‌بندی شده است.


 بنابراین آنچه عجالتاً از این سیاست گام به گام می‌توان به صراحت و شفافیت فهمید این است که تا همه پلتفرم‌ها و به‌خصوص پراستفاده‌ترین آنها مانند یوتیوب و اینستاگرام و تلگرام که به تعبیر و تاکید مکرر شخص رئیس‌جمهور با زندگی و کسب و کار و حتی علوم و فنون جامعه سر و کار دارند رفع فیلتر نشده‌اند برای عموم مردم خسارت‌ها همچنان پابرجا و برای خواص فیلترشکن‌فروش هم منافع همچنان بر دوام خواهد بود و مهمتر از همه اینکه وعده رئیس‌جمهور هم به قدری نیم‌بند عملیاتی شده که هر چند تا حدودی قابل قبول اما نمی‌توان آن را قابل تحسین تلقی کرد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی