پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
کد خبر: ۸۷۱۲۶

درخواست ویژه واعظی بعد از رفع فیلتر واتس آپ و گوگل پلی

درخواست ویژه واعظی بعد از رفع فیلتر واتس آپ و گوگل پلی
رئیس دفتر رئیس‌ دولت دوازدهم و قائم مقام حزب اعتدال و توسعه به رفع فیلتر برخی پلتفرم‌های اینترنتی واکنش نشان داد.

محمود واعظی وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی در جلسه روز گذشته شورای عالی فضای مجازی در شبکه ایکس نوشت:

توفیق آقای رییس جمهور در محقق نمودن گام اول وعده انتخاباتی «رفع فیلترینگ غیر ضرور» از رهگذر «تعامل داخلی» موجبات تقویت امید اجتماعی را فراهم و جای تقدیر دارد و لازم است از رؤسای قوای قضاییه و مقننه و اعضای شورای عالی فضای مجازی برای همراهی و حمایت تشکر شود.

امید آن می رود که مراحل بعدی رفع فیلتر در کمترین زمان ممکن انجام و محدودیت، صرفا سایت های دارای محتوای مستهجن و مجرمانه را شامل شود و کلیه سکوها و شبکه های داخلی و خارجی اینترنت بالاخص آنان که مرتبط با حوزه های علم، تجارت، خدمات و فرهنگ هستند بدون هیچ محدودیت در دسترس هموطنان قرار گیرد و همچنین به اشتغال و توسعه کسب و کار دیجیتال در بستر فضای مجازی کمک شایانی شود.

امیداست سخت گیری ها نسبت به تولید محتوا نیز مرتفع شود و توسعه پلتفرم های داخلی مورد حمایت بیشتر قرار گیرد.

در این صورت هزینه های گزاف خرید فیلتر شکن که در سالهای اخیر به شکل کاملا غیر ضرور سربار هزینه های سبد خانوار بود، حذف و متعاقبا به تقویت معیشت و رضایت مردم کمک خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی