دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ 25 August 2025
چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۸۷۱۳۳

توضیح آموزش و پرورش درباره جشن نامتعارف در یکی از مدارس دولتی پسرانه بابل

توضیح آموزش و پرورش درباره جشن نامتعارف در یکی از مدارس دولتی پسرانه بابل
 چند روز قبل، فیلمی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی منتشر شد که از آن به عنوان «آموزش رقص در مدرسه» یاد شد.

آموزش و پرورش بابل با صدور اطلاعیه‌ای در خصوص برگزاری جشن نامتعارف در یکی از مدارس دولتی این شهرستان اعلام کرد با عاملان این قانون‌شکنی برخورد می‌کنیم.

از صبح دوشنبه گذشته فیلم کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های پرمخاطب فضای مجازی مازندران دست به دست شد که از آن به عنوان «آموزش رقص در مدرسه» یاد شد.

در پی انتشار این فیلم که دانش آموزان پسر دسته جمعی در حیاط مدرسه در حال رقص هستند، آموزش و پرورش بابل اطلاعیه‌ای را در کانال اطلاع رسانی خود در فضای مجازی بارگذاری کرد.

در جوابیه این اداره آمده است که آموزش و پرورش بابل درباره فیلم منتشر شده در یکی از مدارس شهرستان پیرو گزارش دریافتی با عنوان «برگزاری جشن نامتعارف در یکی از مدارس دولتی پسرانه شهرستان بابل»، به اطلاع می‌رساند همزمان با دریافت این گزارش، موضوع فوری مورد بررسی قرار گرفت.

اطلاعیه ادامه داده است که پس از احضار و ابلاغ تذکر به مسئولان مدرسه، موضوع برای انجام پیگیری‌های دقیق‌تر به مسئولان نظارتی ارجاع شد که به طور قطع بر اساس ضوابط و مقررات، اقدام‌های لازم انجام خواهد شد.

آموزش و پرورش بابل تاکید کرده که مطابق سند تحول بنیادین همواره در راستای تحقق اهداف عالی و تربیتی گام برداشته است و در کنار آموزش دغدغه پرورش صحیح دارد و در صورت بروز هرگونه اخلال در این مسیر، فوری رفع، اصلاح و برای بهبود آن اقدام خواهد کرد.

شهرستان ۶۰۰ هزار نفری بابل ۹۰ هزار دانش آموز دارد که در حدود ۶۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند.

بخشی از فیلم مذکور را مشاهده می کنید:

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

۴۰ساله‌های امروز چرا جوان به نظر می‌رسند؟

بحران شیوع بیماری و تروما در مناطق سیل‌زده این کشور

برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر اتباع باقی‌مانده در کشور ادامه خواهد یافت

واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش در صفحه رسمی ترامپ: دستش خیلی خالی است

توضیح سفارت چین در تهران درباره صف‌های طولانی دریافت روادید

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران

دیپلمات ارشد فرانسوی: پنجره باز فعلی برای تهران، بسته خواهد شد

تمدید شرایط فروش BAC X3 Pro تا پنجم شهریور ماه

ریزش چشمگیر قیمت مسکن در تهران

سوتی جی‌دی‌ونس، معاون ترامپ درباره جنگ‌های تاریخ، سوژه منتقدان شد

تلاش مدیران استقلال برای بخشش ساپینتو

نزاع جمعی دانشجویان یک دانشگاه با راننده اتوبوس خبرساز شد

جزئیات جدید از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد به روایت وکیل خانواده

پیشنهاد سردبیر
زندگی