يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۸۷۲۱۸

ابراز بی‌گناهی شهروند ایرانی در پرونده حمله به پایگاه آمریکا در اردن

ابراز بی‌گناهی شهروند ایرانی در پرونده حمله به پایگاه آمریکا در اردن
یک شهروند ایرانی-آمریکایی ساکن ماساچوست که اوایل ماه جاری به بهانه «کمک به ایران» در حمله پهپادی ادعایی و کشته شدن نیروهای آمریکایی در اردن در ژانویه دستگیر و متهم شده بود، روز جمعه ابراز بی‌گناهی کرد.

مقامات اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) مدعی هستند که این پرونده در ارتباط با حمله‌ای با هواپیمای بدون سرنشین است که در ۲۸ ژانویه در اردن رخ داد و منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی و زخمی شدن بیش از ۴۰ نفر دیگر شد. این در حالیست که ایران هرگونه ارتباط با این حمله پهپادی را رد کرده است.  

ایالات متحده این شهروند ایرانی را به صادرات غیرقانونی قطعات الکترونیکی پیچیده از آمریکا به ایران متهم کرده است.

«مهدی محمد صادقی» ۴۲ ساله، دوتابعیتی ایرانی-آمریکایی، متهم به توطئه برای صادرات قطعات الکترونیکی پیچیده از ایالات متحده به ایران در نقض قوانین کنترل صادرات و تحریم های ایالات متحده است. او روز جمعه در دادگاه فدرال بوستون راجع به چهار مورد نقض قوانین صادرات و تحریم‌های ایران تاکید کرد که بی‌گناه است.

دادستان و وکیل مدافعان مهدی محمد صادقی در تلاش هستند تا شرایط آزادی او را فراهم کنند و روز پنجشنبه برای ادامه این کار به دادگاه بازخواهند گشت.

فرد دیگری به نام «محمد عابدینی‌ نجف‌آبادی» ۳۸ ساله از تهران هم به توطئه برای صادرات قطعات الکترونیکی پیچیده و همچنین حمایت مادی از «یک سازمان تروریستی خارجی» متهم است.

اف‌بی‌آی از بخش‌هایی از پهپاد استفاده‌شده در حمله ژانویه استفاده کرد تا صادقی را به پشتیبانی مادی به ایران مرتبط و متهم کند. ایالات متحده مدعی است که صادقی فناوری حساسی را از یک شرکت نیمه‌هادی به دست گروه‌هایی که توسط دولت ایالات متحده به عنوان «تروریست» تعیین شده‌اند، ارسال کرده است.

مقامات ادعا می‌کنند که صادقی و عابدینی ‌نجف‌آبادی که به درخواست دولت ایالات متحده در ۱۶ دسامبر در میلان ایتالیا دستگیر شد، برای کمک به ایران و عوامل ادعایی مورد حمایت آن در انجام حمله هواپیمای بدون سرنشین، با یکدیگر همکاری کردند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون بانک مرکزی: واردات شمش همچنان ادامه دارد

بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

تظاهرات میلیون‌ها نفر در آمریکا علیه ترامپ با شعار «نه به پادشاهان» | ترامپ: من پادشاه نیستم

ادعای سنگین و بدون سند آمریکا علیه حماس چه بود؟

موسویان: نزاع غرب و شرق بر سر ایران؛ نظم نوین جهانی را رقم می‌زند

عیسی کلانتری : ۶۰ درصد مدیران پزشکیان اصولگرا هستند

عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده | موضوع ایران از دستورکار شورای امنیت خارج می‌شود

عراقچی با همتای مصری درباره چه موضوعاتی رایزنی کرد؟

شوک سنگین دلار به بازار خودرو +جدول

روزنامه همشهری: رئیس‌جمهور را از این نگاه تک‌بعدی درباره آموزش و پرورش نجات دهید

حاشیه‌های فرودگاه اردبیل چرا توسط فرزانه صادق تکذیب نمی‌شود؟ | اعتبار و آبروی وزارت راه برای آنها ارزش و اهمیتی ندارد؟

پورمحمدی: قهرمانان شکست ‌می‌خورند | نگران تفکری هستم که ما را در داخل و خارج دچار مصیبت کرده

القسام اجساد ۲ صهیونیست دیگر را تحویل داد

نتانیاهو: در انتخابات آینده مجددا نامزد نخست‌وزیری می‌شوم

پیشنهاد سردبیر
زندگی