پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ 07 August 2025
يکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
کد خبر: ۸۷۲۹۱

گردان جنین: سلاح هایمان را تحویل نخواهیم داد

گردان جنین: سلاح هایمان را تحویل نخواهیم داد
گردان جنین، وابسته به سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی امروز (شنبه) تاکید کرد که نیروهای مبارز این گردان در اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری می‌مانند و سلاح مقاومت را تحویل نمی‌دهند. 

محمود ابو طلال، سخنگوی گردان جنین در کنفرانس خبری عنوان داشت: ابتکارعمل و میانجیگری‌هایی که توسط شخصیت‌هایی از تشکیلات خودگردان فلسطین و نهادهای حقوقی ارائه شد، هیچ راه حل واقعی را ارائه نمی‌کرد.

وی تصریح کرد: تمامی میانجیگری‌ها بر خواسته‌هایی مبنی بر خروج نیروهای مبارز از اردوگاه جنین و تحویل سلاح‌هایشان متمرکز بود که این خواسته‌ها کاملاً مردود است. 

ابوطلال خاطرنشان کرد: سلاح وسیله ما برای دفاع از خودمان و اردوگاهمان است و ما مکانی را که در آن بزرگ شده‌ایم، ترک نخواهیم کرد. 

سخنگوی گردان جنین افزود: ساکنان اردوگاه جنین از زمان آغاز محاصره با رنج‌های پی در پی مواجه هستند و خانواده‌ها از قطع برق و آب، کودکان از نبود آموزش ‌رنج می‌برند و خدمات اساسی همچون جمع آوری زباله‌ها رو به وخامت نهاده است و این سیاست‌ها اوضاع انسانی را وخیم کرده است.

وی هشدار داد که ادامه اوضاع ممکن است به سرنوشتی مشابه با آنچه کودکان غزه که از سرما و قحطی رنج می‌برند، منجر شود.

ابوطلال به اقدامات رسانه‌ای سیستم‌بند تشکیلات خودگردان فلسطین برای خدشه‌دار کردن وجهه نیروهای مقاومت در اردوگاه جنین اشاره کرد و گفت که در این کارزار تبلیغاتی، نیروهای مقاومت به وابستگی به گروه‌های همچون داعش یا وابستگی به ایران متهم می‌شوند. 

ابوطلال خواهان ارائه هرگونه شاهد و گواهی برای اثبات این اتهام‌ها شد و تصریح کرد، راکت‌هایی که نیروهای امنیتی در داخل اردوگاه جنین استفاده کردند می‌تواند خانه‌ها را به صورت کامل تخریب کند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

داستان ورود فوتبالیستی که به کشتی رفت و صاحب دوبنده تیم‌ملی شد!

سیبیلوهای بزک‌شده؛ مردان چرا به امور زیبایی تا این حد علاقه‌مند شدند؟

وزیر خارجه آلمان: هیروشیما و ناگازاکی نباید هرگز تکرار شوند | تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند

دو کلمه حرف حساب |‌ بدون هیچ دلیلی، کارنامه‌ی جلیلی!

دنیامالی: والیبال به دوران اوجش برمی‌گردد

«ترامپ» فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد

پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه

خریداران طلا در ۱۳ صفر، ۱۰۰ روز بعد چقدر سود کردند؟

«کوکاکولا» اعتیاد عجیبی مردمان این شهر شده!

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی 

سخنگوی دولت: دولت به تناقض رفتاری آمریکا واقف است، اما منفعل نیست | بسیاری از افرادی که جذب شبکه‌های جاسوسی شده‌اند، از طریق تبلیغات فیلترشکن بوده‌ است | اگر لایحه حجاب ابلاغ شده بود، شاهد این انسجام در جنگ دوازده روزه نبودیم

لاپید: این طرح هزینه سنگینی برای اسرائیل دارد

تخلف رانندگی محبوب پایتخت‌نشینان چیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی