دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۸۷۴۶۳

با رشد بیش از 34 درصدی نسبت به پایان سال گذشته؛ مانده سپرده های بانک ملت به مرز 1230 همت رسید

با رشد بیش از 34 درصدی نسبت به پایان سال گذشته؛ مانده سپرده های بانک ملت به مرز 1230 همت رسید
مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان آذر ماه امسال به مرز 1230 همت (هزار میلیارد تومان) رسید.
 
به گزارش روابط عمومی بانک ملت و بر اساس اطلاعات و صورت  های مالی منتهی به پایان آذرماه امسال، این بانک موفق شد تا مانده سپرده های خود را در پایان 9 ماهه ابتدایی سال به 12.296.077 میلیارد ریال برساند که این مبلغ نسبت به پایان آبان ماه رشد 6 درصدی و نسبت به پایان سال گذشته رشدی بالغ بر 34 درصد را تجربه کرده است.
 
مانده سپرده های سرمایه گذاری بانک ملت در پایان اسفند ماه سال گذشته 9.144.522 میلیارد ریال و در پایان آبان ماه امسال 11.614.384 میلیارد ریال گزارش شده بود.
 
بر اساس این گزارش،  در بین سپرده ها، سپرده های جاری ریالی بالاترین سهم را با مانده 3.250.413 میلیارد ریال به خود اختصاص داده است و پس از آن نیز سپرده های بلندمدت سرمایه گذاری سه ساله با مانده 2.448.418 میلیارد ریال و سپرده های کوتاه مدت ریالی با مانده 2.034.279 میلیارد ریال قرار گرفته اند.
 
بر این اساس، بانک ملت که با نماد وبملت و سرمایه ثبتی 710.000  میلیارد ریال، از نمادهای بانکی پربیننده بازار سرمایه  کشور محسوب می شود، در 9 ماه ابتدایی سال جاری 743.318 میلیارد ریال به سپرده های سرمایه گذاری سود پرداخت کرده که 94.883 میلیارد ریال از این سود در آذر ماه پرداخت شده است.
 
در همین حال، بانک ملت در سه فصل ابتدایی امسال در 5 سرفصل درآمدی، بالغ بر 1.449.914 میلیارد ریال درآمد در حساب های خود منظور کرده که 177.925 میلیارد ریال از این درآمد در آذرماه حاصل شده است.
 
همچنین وبملت، در بازه ابتدای فروردین تا پایان ماه نهم سال، 1.166.081 میلیارد ریال از محل اعطای تسهیلات درآمدزایی داشته که 147.077 میلیارد ریال آن مربوط به آذر ماه بوده است.
 
این گزارش حاکی است، تسهیلات مرابحه با تولید 573.271 میلیارد ریال درآمد در صدر سرفصل های تسهیلاتی از لحاظ درآمدزایی قرار گرفته و پس از آن تسهیلات سلف با تولید 175.563 میلیارد ریال درآمد و تسهیلات ارزی با تولید 174.671 میلیارد ریال درآمد جایگاه های دوم و سوم درآمدزایی را در 9 ماهه امسال از آن خود کرده اند.
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

انتقاد رسایی از عدم اجرای قانون شفافیت؛ قالیباف: پیگیریم

تحریم‌های غرب به مرگ چند نفر در جهان منجر شده است؟

۷ سوال از ۴ وزیر دولت اعلام وصول شد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

خرابی حدود ۴۵ درصد از دوربین‌های ترافیکی در سطح شهرها

خبرنگار وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آژانس ادامه خواهد داشت

وزیر کار: تنها ۴.۸ درصد از حذف‌شدگان از یارانه نقدی اعتراض کرده‌اند

سخنگوی مجمع تشخیص: در مجوز رهبری برای بررسی لایحه CFT محدودیت زمانی وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: هنوز برای تعامل با آژانس به جمع‌بندی نرسیده‌ایم، اما روند گفت‌وگوها مثبت بوده | برداشت ما این است آژانس به این درک رسیده که  شیوه و اجرای تعهدات پادمانی ایران نمی‌تواند مانند قبل باشد

ویدیو؛ هو کردن ترامپ در یک رویداد ورزشی دیگر!

وزیر فرهنگ: هیچ محدودیتی خارج از چارچوب قانون در دسترسی آزاد به اطلاعات قابل پذیرش نیست

ادعای کارشناس هسته‌ای آمریکا دیوید آلبرایت: تخلیه سریع سایت غنی سازی نطنز

پیشنهاد سردبیر
زندگی