۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۲۲
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۸۷۴۶۵
وزیر آموزش و پرورش:

مصوبه افزایش دفعات «ترمیم معدل» تا به تایید رئیس‌جمهور نرسد، جنبه رسمی ندارد

مصوبه افزایش دفعات «ترمیم معدل» تا به تایید رئیس‌جمهور نرسد، جنبه رسمی ندارد
 وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مصوبه افزایش امکان مجدد ترمیم معدل تا به تایید رییس جمهور نرسد جنبه رسمی ندارد گفت: در هر صورت اعضای شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات موضوع موافقت کردند.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با افزایش بیش از یکبار «ترمیم معدل» دانش‌آموزان موافق است گفت: در صورت موافقت وزارت آموزش و پرورش، ترمیم معدل دو بار در سال، برای کنکور ۱۴۰۴ اجرایی می‌شود.

علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران در خصوص مصوبه افزایش امکان ترمیم معدل دانش آموزان گفت: موضوع بسیار مهمی بود که روز گذشته در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفت؛ کلیاتی از آن تصویب شد که طبیعتاً باید به تایید رئیس جمهور برسد و سپس ابلاغ شود. تا قبل از تایید رییس جمهور و تا قبل از اینکه ابلاغ نشود جنبه رسمی و قانونی ندارد منتها شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم یک بار دیگر با یک سری شروط و قیود موافقت کرد که خود شورای عالی آموزش و پرورش پس از ابلاغ ریاست جمهوری، به دانش‌آموزان و مردم ابلاغ خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بعد از ابلاغ کلیات، جزییات و شروط آن توسط اطلاعیه شورای عالی آموزش و پرورش اعلام می شود درباره پرونده معترضان آزمون استخدامی افزود: پرونده معترضان در مراحل پایانی خود قرار دارد و از بابت اینکه  چند نفر جذب می شوند، اجازه بدهید که نتیجه نهایی را بگیریم بعد اعلام کنیم.

وزیر آموزش و پرورش درباره پاداش پایان خدمت معلمان نیز گفت: همکاران در سازمان برنامه و بودجه به جد پیگیر هستند و در دستور کار سران قواست.

کاظمی با بیان اینکه پیگیر مسائل مربوط به معیشت و حقوق فرهنگیان هستم گفت: پیگیری من در دستور کار سران قوا قرار گرفته است.

وی  در خصوص برگزاری آزمون استخدامی هم افزود: در حال برگزاری جلسات مشترک با سازمان امور اداری و استخدامی هستیم، ان شاء الله سازمان امور اداری مجوزها و ردیف‌های لازم را به ما بدهد و سپس حتماً برگزاری آزمون را هم دنبال می‌کنیم. کلا مراحل آن در شرف انجام است.

وی عنوان کرد: زمان برگزاری نیز بعد از اخذ مجوز اعلام می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه حدود ۸۰۰۰ پروژه نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که تعداد زیادی از این پروژه‌ها از جمله ۵۰۰۰ مورد آن خیرساز است گفت: خیرین سهم خود را گذاشته‌اند و دولت باید تامین اعتبار کند تا این ۵۰۰۰ پروژه تکمیل شود. بخشی هم پروژه‌های دولتی است یعنی بخشی را هزینه کردیم  از ۱۰ درصد تا ۷۰، ۸۰ و حتی۹۰ درصد، که در حال تکمیل شدن است و از همین جا دست همه خیرین را می‌بوسم و باز هم دست نیاز به سمت این عزیزان دراز می کنیم تا این پروژه‌های نیمه تمام، به اتمام برسد.

وزیر آموزش و پرورش درباره جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: حدود یک ماه طول می کشد، اعلام شود و اگر قانون مروبطه در مجلس مصوب شود، جذب می‌کنیم.

 علیرضا کاظمی همچنین در این مراسم با بیان اینکه امروز این عمل ما یعنی قدردانی از یک خیر نیک‌اندیش مصداق بارز یک‌ عمل صالح است افزود: آن‌چنان اثرگذاری این عمل صالح در پهنه جغرافیایی کشور فراوان است که نمی‌توان به همه ابعاد آن پرداخت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بخش مهمی از این برکات ناشی از نگاه راهبردی و دقیق و تیزبینانه حاج اکبر ابراهیمی به چگونه زیستن است ادامه داد: ایشان عارفی به تمام معنا است که به عمل صالحی که انجام می‌دهد از منظر دیگری نگاه می‌کند.

کاظمی با بیان اینکه هر دقیقه عمل صالحی مانند امور خیر در این دنیا صدها هزار سال آرامش در آخرت خواهد داشت گفت: امروز جامعه به این انسان‌های الگو نیاز دارد.‌ درود بر روح و روان پدر و مادر امثال حاج اکبر ابراهیمی که چنین انسان‌هایی تربیت کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حاج اکبر ابراهیمی و خیرانی که با این‌ نگاه بلند در این مسیر حرکت می‌کنند، خود سازنده یک مکتب و فرهنگ هستند ادامه داد: انسان‌هایی مانند حاج اکبر ابراهیمی فرهنگ جامعه را متحول کرده و مصداق بارز آیات الهی هستند. 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی