جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۸۷۶۱۴

ترامپ با محکومیت قضایی به کاخ سفید خواهد رفت

ترامپ با محکومیت قضایی به کاخ سفید خواهد رفت
 قاضی پرونده پرداخت حق السکوت از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا می‌گوید حکم او که در این پرونده مجرم شناخته شده است روز ۱۰ ژانویه یعنی ۱۰ روز پیش از برگزاری مراسم تحلیفش صادر خواهد شد.


با این حال قاضی این پرونده به طور تلویحی گفته است که تمایلی به صدور حکم زندان علیه دونالد ترامپ ندارد. بنا به اعلام دادگاه دونالد ترامپ می‌تواند به طور حضوری یا مجازی در جلسه روز ۱۰ ژانویه شرکت کند.
 
انتظار می‌رود که قاضی دادگاه دونالد ترامپ را بدون هیچ شرط و شروطی آزاد کند.
 
هیات منصفه دادگاه نیویورک پیش از این دونالد ترامپ را در این پرونده به اتهام پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های پورنو در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ مجرم شناخته بود. هیات منصفه او را در ۳۴ فقره اتهام جعل مدارک کسب‌ و کار مجرم شناخته است.
 
قاضی دادگاه با درخواست‌های وکلای مدافع دونالد ترامپ برای مختومه شدن پرونده او مخالفت کرد.
 
وکلای مدافع دونالد ترامپ تلاش کرده بودند تا با استناد به حکم دیوان عالی آمریکا که رئیس‌جمهوری را دارای مصونیت قضایی دانسته بود قاضی را مجاب کنند تا این پرونده را مختومه اعلام کند.
 
صدور حکم پرونده دونالد ترامپ در روز ۱۰ ژانویه به این معنا خواهد بود که او به عنوان یک مجرم با محکومیت کیفری در روز ۲۰ ژانویه به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهوری آمریکا سوگند یاد خواهد کرد. او همچنین اولین رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده خواهد بود که مجرم شناخته شده می‌شود.
 
دونالد ترامپ در این پرونده به طور بالقوه با خطر محکومیت چهار سال زندان روبرو بود اما کارشناسان حتی پیش از پیروزی او در انتخابات ریاست‌جمهوری سال گذشته انتظار نداشتند که او به زندان برود.
 
رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا از تصمیم قاضی دادگاه به عنوان «حمله‌ای سیاسی» علیه خود انتقاد کرده است. او اتهام‌های وارده علیه خود در این پرونده را رد می‌کند.

منبع:یورونیوز

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران در نزدیکی هشتگرد؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی