پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ 07 August 2025
شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
کد خبر: ۸۷۶۲۰

تحویل فهرست اسامی ۳۴ اسیر اسرائیلی به حماس

تحویل فهرست اسامی ۳۴ اسیر اسرائیلی به حماس
 یک سایت عبری گزارش داد که تل آویو فهرستی از اسامی ۳۴ اسیر خود را به حماس تحویل داده است.

سایت عبری واللا از یک مسئول اسرائیلی نقل کرد: تل آویو فهرستی از اسامی ۳۴ اسیر را که خواهان آزادی آنها در مرحله نخست توافق تبادل است، به حماس تحویل داده است.

این مسئول عنوان داشت: برآورد‌هایی مبنی بر این امر وجود دارد که برخی از اسیرانی که نام آنها در این فهرست ذکر شده است، چه بسا در قید حیات نباشند.

وی گفت که هدف رژیم اشغالگر این است که بیشترین تعداد ممکن از اسیران زنده که نامشان در این فهرست ذکر شده است، تحویل بگیرد.

در همین حال، جنبش حماس اعلام کرد که مذاکرات آتش بس و تبادل اسیران روز جمعه در دوحه ازسرگرفته شد. 

جنبش حماس بر تلاش خود جهت آتش‌بس کامل، عقب نشینی اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌هایشان از مناطق مختلف نوار غزه تاکید کرد.

روز گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اعطای اختیارات کافی به هیئت مذاکره کننده اسرائیلی در دوحه موافقت کرد.

پیشتر روزنامه قطری العربی الجدید جزئیات جدیدی از کارشکنی دوباره نتانیاهو در مسیر دستیابی به توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه ارائه کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بحبوبه تلاش‌ها برای متقاعدسازی متحدان افراطی خود در کابینه برای جلوگیری از پایان جنگ از یک سوی و نیز تعلل برای گرفتن امتیاز از حماس در نوار غزه از طرف دیگر، به فریبکاری و اخلال در تلاش‌ها برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه ادامه می‌دهد.

در همین ارتباط، یک منبع مصری آگاه از روند مذاکرات به روزنامه قطری «العربی الجدید» گفت: از یک هفته پیش مذاکرات در حال طی کردن روندی بسیار خوب بود و میانجیگران مصری و قطری در آستانه دستیابی به پیش‌نویس تقریبا نهایی توافق بودند تا آن را به طرف‌های ذیربط ارسال کنند به خصوص که حماس پیشنهاد‌های مقبولی درباره جدول زمانی خروج نظامیان صهیونیست از غزه، پایان دادن به جنگ و شمار اسرا برای آزادی ارائه کرده بود، اما یکباره نتانیاهو همه را با رویکرد کارشکنانه خود غافلگیر کرد.

این منبع مصری تصریح کرد: نتانیاهو از طریق تیم مذاکره‌کننده خود خواسته‌های تازه‌ای مطرح کرد تا دوباره بر سر آن گفتگو شود از جمله فهرست جدید اسرای صیهونیست که اسرائیل به دنبال آزادی آنها در مرحله نخست است و نیز شروط جدید درخصوص نقشه و زمان عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی از نوار غزه ارائه کرده است.

در مقابل، یکی از رهبران مقاومت فلسطین در نوار غزه به العربی الجدید گفت: اصلاحات جدیدِ مورد درخواست نتانیاهو که پس از امتیازدهی‌ها و نرمش‌های مقاومت و حماس مطرح شد به مثابه نوعی کودتا علیه دور جدید مذاکرات است.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

داستان ورود فوتبالیستی که به کشتی رفت و صاحب دوبنده تیم‌ملی شد!

سیبیلوهای بزک‌شده؛ مردان چرا به امور زیبایی تا این حد علاقه‌مند شدند؟

وزیر خارجه آلمان: هیروشیما و ناگازاکی نباید هرگز تکرار شوند | تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند

دو کلمه حرف حساب |‌ بدون هیچ دلیلی، کارنامه‌ی جلیلی!

دنیامالی: والیبال به دوران اوجش برمی‌گردد

«ترامپ» فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد

پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه

خریداران طلا در ۱۳ صفر، ۱۰۰ روز بعد چقدر سود کردند؟

«کوکاکولا» اعتیاد عجیبی مردمان این شهر شده!

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی 

سخنگوی دولت: دولت به تناقض رفتاری آمریکا واقف است، اما منفعل نیست | بسیاری از افرادی که جذب شبکه‌های جاسوسی شده‌اند، از طریق تبلیغات فیلترشکن بوده‌ است | اگر لایحه حجاب ابلاغ شده بود، شاهد این انسجام در جنگ دوازده روزه نبودیم

لاپید: این طرح هزینه سنگینی برای اسرائیل دارد

تخلف رانندگی محبوب پایتخت‌نشینان چیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی