جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
يکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
کد خبر: ۸۷۶۶۴

واریز یارانه جدید در راه است؟

واریز یارانه جدید در راه است؟
سال گذشته در دهه فجر دولت سیزدهم از طرح کالابرگ الکترونیکی رونمایی کرد. آیا در بهمن ۱۴۰۳ نیز شاهد اجرای این طرح خواهیم بود؟

 طرح کالابرگ الکترونیکی که با نام طرح فجرانه هم شناخته می‌شد از بهمن ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرا شد. دولت در قالب این طرح برای یارانه بگیران دهک‌های ۱ تا ۹ مبلغ ۲۲۰ هزار تومان واریز می‌کرد که یارانه بگیران با این مبلغ می‌توانستند ۱۱ قلم کالای اساسی را خریداری کنند.

در حالی که در بهار ۱۴۰۳ بارها تأکید شد اجرای این طرح در سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد، در ماه‌های بعد دیگر خبری از اجرای این طرح و طرح‌های مشابه آن نشد و گفته شد که در قانون بودجه ۱۴۰۳ هیچ بودجه‌ای برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در نظر گرفته نشده است.
 

یارانه کالابرگ از دهه فجر دوباره برمی‌گردد؟

با نزدیک شدن به ماه بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شایعاتی در خصوص احتمال اجرای مجدد این طرح شنیده می‌شود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم به تازگی در یک نشست خبری اعلام کرد که دولت در صورت لزوم بسته‌های حمایتی به مردم اعطا خواهد کرد. سخنگوی دولت گفت: جلسات تنظیم بازار به صورت مرتب برگزار می‌شود و تلاش دولت بر این است که افزایش قیمت‌ها متناسب با توان خرید مردم باشد. در صورت نیاز بسته‌های حمایتی متناسب‌ با شرایط داده خواهد شد.

با توجه به سخنان سخنگوی دولت به نظر می‌رسد که دولت چهاردهم نیز ممکن است به بسته‌های حمایتی نظیر یارانه کالابرگ روی بیاورد و این احتمال وجود دارد که زمان رونمایی از این بسته‌ها همزمان با دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باشد. همچنین ماه رمضان نیز در پیش است و دولت چهاردهم می‌تواند به دهک‌های کم درآمد جامعه یارانه کالابرگ یا بسته‌های کمک معیشتی اعطا کند. باید دید آیا دولت چهاردهم در نهایت به اجرای چنین طرح‌هایی تمایل نشان خواهد داد یا خیر.

منبع:اقتصادآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آمریکا همه «گرین کارت‌های» صادر شده برای ایرانیان را دوباره بررسی می‌کند

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی