يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
کد خبر: ۸۷۶۶۶

واکنش کیهان به فیلم منتشره از نرگس محمدی در زندان اوین

واکنش کیهان به فیلم منتشره از نرگس محمدی در زندان اوین
روزنامه کیهان نوشت: فیلم رقص «ن. م» در بند زنان زندان اوین آن‌هم برای کسی که محکوم امنیتی است و علی‌القاعده باید نسبت به محکومین دیگر این زندان، محدودیت‌های بیشتری داشته باشد گویای همه واقعیت‌های موجود در اوین و دروغین‌هایی است که تاکنون توسط رسانه‌های دشمن پمپاژ می‌شود.

بار دیگر بند زنان زندان اوین سوژه و خوراک خبری ضد انقلاب شد و تقریباً در تمام این سوژه‌ها «ن. م» محور این دسته اخبار بوده است. اخیراً فیلمی از این محکوم امنیتی بیرون آمده که او در حال رقص است و برخی دیگر از محکومان این بند هم او را همراهی می‌کنند.

اکنون که او برای مرخصی از زندان بیرون آمده است باید در انتظار تولید چند فیلم و انیمیشن دیگر توسط بی‌بی‌سی و رسانه‌های دشمن از شرایط بد بند زنان زندان اوین بود.

اوین پارتی!

روزنامه جوان نیز در سرمقاله امروز خود این ماجرا را «رسوایی» تلقی کرد و نام آن را «اوین پارتی» گذاشته است.

این روزنامه اصولگرا نوشته است: «خانم نرگس محمدی بهتر بود به‌جای صلح نوبل جایزه اسکار می‌گرفت، چون نشان داد بازیگر خوبی است! او از یک‌سو واکر به دست گرفته و ادعای فلج عضلانی و بیماری‌های سخت را دارد، اما از سوی دیگر فیلم او در حال رقص در زندان پخش می‌شود. او در زندان به دروغ‌گویی، باندبازی و حذف همه‌کسانی که منتقد او هستند معروف است، محمدی در زندان اجازه نمی‌دهد که محکومان شرایط را به بیرون منتقل کنند و می‌خواهد تصویری شبیه زندان صیدنایا از اوین بسازد.»

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

پیشنهاد سردبیر
زندگی