چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ 20 August 2025
يکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
کد خبر: ۸۷۶۹۶

این گروه برای دریافت مسکن رایگان اقدام کنند

این گروه برای دریافت مسکن رایگان اقدام کنند
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از اعطای اراضی دولتی به طور رایگان و ٩٩ ساله برای ساخت مسکن کارگران خبر داد.

 علی نبیان سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه برای ساخت مسکن کارگران اراضی دولتی به طور رایگان و ٩٩ ساله در اختیار کارگران قرار می‌گیرد، گفت: در کنار هر کارخانه‌ای زمین داشته باشیم و کارگران آن کارخانه اعلام نیاز کنند بر اساس تفاهمات انجام شده این اراضی در اختیار کارفرماها برای ساخت مسکن کارگران قرار داده می‌شود.

وی ادامه داد: در این باره تفاهمی بین وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) با صنایع مختلف و وزارت صمت صورت پذیرفته‌است و در حال پیگیری هستیم. هفته گذشته همزمان با کلنگ‌زنی بیمارستانی در پرند ساخت واحدهای مسکونی برای کادر درمان را پیگیری کردیم و دستور وزیر این بود که در کنار این بیمارستان اراضی برای تأمین مسکن کادر درمان این بیمارستان در نظر گرفته شود و برای نیروهای کار هم همین مدل را اجرا می‌کنیم.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن تاکید کرد: قرار بر این شده در کنار کارخانجات اگر زمین دولتی وجود داشته باشد به صورت الحاق شهرک مسکونی ایجاد شود که این اقدامات شروع شده‌اند و بخشی از ۵٣ طرح و پروژه مسکنی و شهرک جدید به تأمین مسکن نیروی کار صنایع اختصاص پیدا کرده‌است.

نبیان درباره نظارت بر کارفرمایان برای ساخت مسکن کارگران در اراضی دولتی تاکید کرد: تمام این واحدهای مسکن برای کارگران به سامانه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی متصل می‌شوند و پروژه در آن چارچوب دنبال می‌شود و این پروژه‌ها جدا از نهضت ملی مسکن نخواهد بود.
 
خبرهای مرتبط

    میزان احتمالی افزایش دستمزد ۱۴۰۴ کارگران مشخص شد/ ارزش دستمزد به ۸۸ دلار سقوط کرد
    مکان ۳ آرامستان جدید تهران مشخص شد؛ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی‌بی مریم»
    تشریح برنامه های هفته مقاومت و پنجمین سالگرد حاج قاسم سلیمانی در کرمان
    جزییات واگذاری زمین رایگان اعلام شد/ زمین رایگان دولتی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ + جزییات

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به عدم توان مالی کارگران برای پرداخت اقساط پروژه‌های نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در مدل مسکن نیروهای مسلح بخشی از منابع از بانک مرتبط با این حوزه تأمین می‌شود، در بخش صنعت هم این تأمین مالی می‌تواند از بانک مرتبط با این موزه انجام شود و کارخانه‌های دولتی هم بخشی از منابع را خودش تأمین می‌کند.

وی گفت: تاکید و شرط وزارت راه و شهرسازی برای اعطای زمین رایگان و ٩٩ ساله این است که شهرک‌های ساخته شده خوابگاهی نباشند و همزمان با زیرساخت‌های سکونت و شهری مراحل ساخت صورت گیرد. باید توجه داشت تا زمانی که کارگر در آن مسکن مستقر نشود به آن واحد پایان کار داده نخواهد شد و نظارت را از این طریق دنبال می‌کنیم و در غیر این صورت سند مالکیت واگذار نخواهد شد. از سوی دیگر باید توجه داشت وقتی زمین به صورت رایگان ارائه می‌شود بخش زیادی از هزینه‌ها حذف خواهد شد و این امتیاز را برای کارگران در نظر گرفته‌ایم.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پدیده‌ای به نام «چوپانی مدرن» در خیابان‌های پایتخت!

این شخصیت پرطرفدار دنیای انیمه، چگونه محبوب شد؟

داستان شگفت‌انگیز اَن هاجز؛ اگر احتمال بدشناسی می‌دهید، این مطلب را بخوانید!

پدیده غیرمنتظره پستانک بزرگسالان! کاربردهای ادعاشده توسط کاربران چیست؟

اخبار تازه از احتمال حمله آمریکا؟ْ!

ناپدیدشدن واقعاً در قرن ۲۱ ممکن است؟ | این شرکت‌ها در ازای پول این کار را انجام می‌دهند!

نسل Z چرا این مشاغل را دوست ندارد؟

دستورالعمل قبلی قیمت‌گذاری خودرو همچنان ملاک عمل است | متقاضیان خودرو چه شرایطی را باید رعایت کنند؟

دیدار عراقچی با همتای ارمنستانی در حاشیه سفر رئیس‌جمهور

آماری از غرق‌شدگی در شب از ابتدای اجرای طرح دریا تاکنون

تأکید ایران و ارمنستان بر راه‌اندازی خط آهن جلفا تا دریای سیاه

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد | قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم؛ باید ببینیم چه می‌شود | اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم

تاکید پاشینیان بر عدم تغییر مرزها در دیدار با پزشکیان

پزشکیان: برون‌سپاری حل‌وفصل مسائل قفقاز به نیروهای فرامنطقه‌ای موجب پیچیده شدن آن خواهد شد | پاشینیان: توافقات اخیر زمینه‌ساز دسترسی ریلی ایران به دریای سیاه است

پیشنهاد سردبیر
زندگی