۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۰۴
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کد خبر: ۸۷۷۴۴
رئیس پلیس راهور فراجا:

سن ۶۵ درصد ناوگان مسافری کشور از فرسودگی گذشته است

سن ۶۵ درصد ناوگان مسافری کشور از فرسودگی گذشته است
رئیس پلیس راهور فراجا با انتقاد از اینکه سن ۶۵ درصد ناوگان مسافری کشور از فرسودگی گذشته است در حالی که ۹۳ درصد جابجایی مسافر از طریق حمل و نقل زمینی انجام می شود، گفت: در سال گذشته، ۲۰۴۵ نفر در اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست دادند و با وجود کاهش ۶ درصدی در تعداد فوتی‌ها در نه‌ماهه اول سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته، هنوز این آمارها بسیار بالا است زیرا در نهایت عدد فوتی‌ها در پایان سال به ۱۹ هزار نفر می رسد که همچنان رقمی بسیار نگران‌کننده است.

سید تیمور حسینی با بیان اینکه تصادفات جاده‌ای نتیجه یک عامل خاص نیست بلکه نتیجه‌ مجموعه‌ای از عوامل مختلف است، گفت: سوانح رانندگی اغلب به دلیل ترکیبی از عوامل انسانی مانند وضعیت وسیله نقلیه، شرایط راه، قوانین و مقررات، مسائل فرهنگی و آموزشی و عوامل اقتصادی رخ می دهد و هر یک از این عوامل به نوعی در وقوع تصادفات نقش دارد و مشکلات در هر بخش می‌تواند زمینه‌ساز بروز تصادف شود.

وی ادامه داد: به عنوان مثال شرایط جاده و راه در وقوع تصادف اتوبوسی که مشمولان وظیفه را از شهر محل سکونت به پادگان مرکز آموزش جابجا می‌کرد، نقش کلیدی داشت و پلیس دو یا سه مرتبه در گزارشی خواستار اصلاح آن نقطه از جاده و رفع مشکلات شد و این موضوع نشان می‌دهد کیفیت زیرساخت‌های جاده‌ای و اقدامات پیشگیرانه در این زمینه می‌تواند تأثیر مستقیمی بر کاهش تصادفات داشته باشد.

حسینی با اشاره به نقش موثر مسائل اقتصادی در سوانح جاده‌ای، افزود: رانندگان حمل و نقل عمومی به‌ صورت کارکردی دستمزد دریافت می‌کنند یعنی فشارهای اقتصادی باعث می‌شود رانندگان ساعات استراحت خود را کاهش دهند و به طور مداوم در جاده باشند تا درآمد بیشتری کسب کنند و هرچند ابزارهای کنترلی برای نظارت بر عملکرد رانندگان وجود دارد اما بسیاری از رانندگان به دلیل عدم برخورداری از سیستم‌های حمایتی و قانونی کافی تنها به فکر افزایش کارکرد برای دریافت درآمد بیشتر هستند و در این راستا جان خود و دیگران را به خطر می اندازند.

رئیس پلیس راهور فراجا، فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی را از دیگر عوامل بروز تصادفات دانست و گفت: متاسفانه حدود ۶۵ درصد از ناوگان مسافری کشور از سن فرسودگی گذشته‌اند و نیاز به نوسازی دارند و این مهم یکی از ضروریات جدی کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در مورد تمامی مولفه‌های تاثیرگذار در تصادفات باید اقدامات جامعی صورت گیرد تا بتوان نسبت به کاهش فوتی‌های ناشی از سوانح خوشبین بود، ادامه داد: به‌طور کلی، آمار تصادفات در کشور نگران‌کننده است و در این رابطه در سال ۱۴۰۲، در مجموع ۲۰۴۵ نفر در اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست دادند و با وجود کاهش ۶ درصدی در تعداد فوتی ها در نه‌ماهه اول سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته، هنوز این آمارها بسیار بالا است زیرا در نهایت عدد فوتی ها در پایان سال به ۱۹ هزار نفر می رسد که همچنان رقمی بسیار نگران‌کننده است.

به گزارش خانه ملت، حسینی یادآور شد: باید با برنامه‌ریزی مناسب توسط دولت و اختصاص بودجه مناسب برای کاهش تصادفات و بهبود ایمنی حمل و نقل زمینی گام برداشت، حمل و نقل ما زمین پایه است به گونه ای که بیش از ۹۳ درصد جابجایی‌ها در کشور از طریق حمل و نقل زمینی انجام می شود بنابراین باید بودجه کافی به این مهم اختصاص یابد تا بتوان به کاهش چشمگیر تصادفات امیدوار بود و از جان انسان‌ها محافظت کرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی