سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷
کد خبر: ۸۷۷۹۳
​مدیرعامل در پنل تخصصی افتتاحیه تراکنش دهم عنوان کرد:

بانک صادرات ایران با تمامی ظرفیت به سمت بانکداری هوشمند حرکت خواهد کرد

بانک صادرات ایران با تمامی ظرفیت به سمت بانکداری هوشمند حرکت خواهد کرد
بانک صادرات ایران از تمامی ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و هوشمندسازی برای رسیدن به بانکداری هوشمند استفاده خواهد کرد و در این راه فرهنگ‌سازی‌های لازم باید برای مشتریان، کارکنان و سیاست‌گذاران و حکمرانان پولی با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در نشست تخصصی افتتاحیه دهمین نمایشگاه تراکنش ایران که با عنوان «راهبردهای هوش مصنوعی از منظر مدیران بانکی» با حضور مدیران عامل بانک‌ها برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: چاره‌ای جز حرکت پرشتاب از سمت بانکداری سنتی به سمت بانکداری هوشمند نداریم و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌های فناوری اطلاعات، هوشمندسازی و هوش مصنوعی استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: بانکداری سنتی در حالی از شکل سنتی به الکترونیک، دیجیتال و هوشمند در حال تغییر است که طول عمر یک تکنولوژی تنها چند ساعت است. این در حالی است که فاصله بین اولین اختراع بشر و دومین اختراعش چند صد هزار سال بوده اما امروز در هر ساعت با چند اختراع مواجه هستیم و سرعت اختراعات و حوزه فناوری با دهه‌ها و دوران‌های گذشته قابل مقایسه نیست.

مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: برای اینکه در جایگاه درستی برای رسیدن به بانکداری هوشمند قرار بگیریم، باید به نیازمندی‌ها و زیرساخت‌های لازم دسترسی داشته باشیم. همه بانک‌ها تمایل دارند که از هوش مصنوعی استفاده کنند اما آیا ابزارها و ساختارهای لازم برای این کار در اقتصاد ایران وجود دارد؟

سیفی گفت: برای تحقق این هدف به ابزارها، محیط و ساختارهای مناسب نیاز است که بسیاری از زیرساخت‌ها در اختیار بانک‌ها نیست و فراتر از اختیارات آنها است.

وی با تأکید بر اینکه باید برای مشتریان، کارکنان، قانون‌گذاران و حکمرانان پولی فرهنگ‌سازی دقیقی صورت بگیرد، ابراز داشت: آیا همه مردم ما در اقصی نقاط کشور به اینترنت با کیفیت و پرسرعت دسترسی دارند؟ باید فرهنگ‌سازی کافی در بین کارکنان و بدنه بانک‌ها نیز انجام شود تا روند هوشمندسازی با مقاومت کمتری روبه‌رو گردد.
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

آغاز اجرای طرح ضربتی تشدید نظارت بر نانوایی‌ها در پایتخت

جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با حضور مدنی‌زاده و پورمحمدی

دیدار عارف با رئیس شورای ریاستی لیبی

نتانیاهو اشغال نوار غزه را به عنوان یک گزینه در نظر گرفته؛ هدف چیز دیگری است

قالیباف: مجلس، فرزند انقلاب مشروطه و یادگار ارزشمند آن حرکت ملی است

رای‌الیوم: حزب الله بنا ندارد سلاح خود را تحویل دهد

امنیت ملی با مسیر هسته‌ای ممکن می‌شود یا غیر هسته‌ای؟

برنامه کرمان موتور برای افزایش عرضه خودروهای وارداتی

کدام غذاهای عراقی را بخوریم و کدام را نه؟ | راهنمای سلامت برای زائران پیاده‎‌روی اربعین

از ترور هنیه تا حمله اسرائیل و آمریکا به ایران؛ محمد مهاجری: اگر به جای دولت پزشکیان، دولت دیگری روی کار بود، ما در جنگ اخیر بسیار ضربه‌پذیرتر می‌شدیم

تفسیر «جعفر ول کن» را به روایت سعید لیلاز بخوانید

ادعای تلگراف درباره درخواست سپاه پاسداران از طالبان برای ارائه «فهرست کشتار»

ایران، محور رایزنی روبیو با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه

پیشنهاد سردبیر
زندگی