۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۱۸
سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
کد خبر: ۸۷۸۰۷

نگرانی‌ها از یخ زدن نوزادان غزه بر اثر هوای سرد

نگرانی‌ها از یخ زدن نوزادان غزه بر اثر هوای سرد
سازمان ملل متحد پس از مرگ یک نوزاد یک ماهه در غزه به دلیل هیپوترمی، روز دوشنبه به وقت محلی از  یخ زدن نوزادان در اثر هوای سرد در غزه ابراز نگرانی شدید کرد. این هشتمین مورد مرگ نوزادان در غزه بر اثر سرمای شدید در کمتر از سه هفته گذشته است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) از گزارش‌ها پیرامون مرگ یک نوزاد یک ماهه در نوار غزه به دلیل هیپوترمی شدیدا نگران است. این هشتمین مرگ یک کودک از این دست به دلیل سرما در کمتر از سه هفته گذشته است.

دوجاریک با بیان اینکه اگر کمک به خانواده‌ها در غزه برسد، چنین مرگ‌هایی «قابل پیشگیری» هستند، افزود: خصومت‌های مداوم اسرائیل در غزه با گزارش‌های روزانه از تلفات غیرنظامیان و آوارگی گسترده، بحران انسانی را تشدید کرده است.

وی با یادآوری گلوله باران مدرسه سازمان ملل از سوی اسرائیل، تاکید کرد که "غیر نظامیان و زیرساخت های غیرنظامی از جمله فعالان، کاروان ها و تجهیزات بشردوستانه, باید مطابق با قوانین بشردوستانه بین المللی محافظت شوند."

وی همچنین محدودیت‌های مستمر مقامات اسرائیلی برای دسترسی به مناطق تحت محاصره شمال غزه را یادآور شد و گفت: طی سه روز شنبه، یکشنبه و امروز, سه تلاش سازمان ملل برای رسیدن به این مناطق با مخالفت اسرائیل مواجه شد.

دوجاریک خاطرنشان کرد: در دو روز گذشته، ۳۷ عملیات بشردوستانه به رهبری سازمان ملل برنامه ریزی در سراسر نوار غزه شد. ۱۲ مورد از این عملیات ها انجام شد, اما ۱۵ مورد دیگر به طور کامل رد شد، برای ۹ عملیات دیگر مانع تراشی شد و یک عملیات به دلیل محدودیت های لجستیکی و عملیاتی لغو شد.

وی در ادامه با بیان اینکه غارت مسلحانه کاروان های کمک های بشردوستانه در جنوب و مرکز غزه همچنان ادامه دارد، گفت: روز گذشته ۸ کامیون حامل سوخت توقیف شد که دو دستگاه از آنها پس گرفته شد.

وی گفت: ما بار دیگر تاکید می کنیم که برای جلوگیری از غارت منابع بشردوستانه، اسرائیل باید جریان کمک، سوخت و کالاهای تجاری به داخل غزه را به سرعت و به صورت گسترده از طریق چندین نقطه ورودی تسهیل کند.

دوجاریک در پاسخ به این سوال که آیا سازمان ملل از اسرائیل توضیحی در مورد حمله روز یکشنبه به کاروان برنامه جهانی غذا (WFP) در نزدیکی ایست بازرسی غزه دریافت کرده است، گفت: «فکر نمی‌کنم توضیحی برای تیراندازی به یک کاروان مشخص شده برنامه جهانی غذای که حرکت آن کاملاً با نیروهای امنیتی اسرائیل هماهنگ شده بود, وجود داشته باشد.»

هیپوترمی (Hypothermia) یک وضعیت پزشکی است که در آن دمای بدن فرد به طور غیرطبیعی پایین می‌آید و معمولاً به کمتر از ۳۵ درجه سلسیوس می‌رسد. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که بدن در معرض سرما به مدت طولانی قرار می‌گیرد و نمی‌تواند دمای خود را به اندازه کافی حفظ کند.

علائم هیپوترمی شامل لرز، خستگی، گیجی، کندی تنفس، ضربان قلب ضعیف، و حتی از دست دادن هوشیاری می‌باشد. در شرایط شدید، هیپوترمی می‌تواند منجر به آسیب به اعضای داخلی بدن و در نهایت مرگ شود. هیپوترمی معمولاً در شرایطی مانند قرار گرفتن در هوای سرد، آب سرد یا هوای مرطوب بدون پوشش مناسب رخ می‌دهد. برای پیشگیری از آن، باید از لباس‌های گرم و مقاوم در برابر سرما استفاده کرد و از قرار گرفتن در محیط‌های سرد برای مدت طولانی خودداری کرد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی