شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ 16 August 2025
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۸۷۸۷۸

واکنش سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع یک ویروس در چین

واکنش سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع یک ویروس در چین
سازمان جهانی بهداشت (WHO) می‌گوید «متاپنوموویروس انسانی» یا HMPV، ویروسی شناخته شده و نسبتا بی‌خطر است.

به گزارش فراز؛ با این حال افزایش موارد ابتلا به این ویروس در هفته‌های اخیر در چین، نگرانی‌های فراوانی را در عرصه بین‌المللی به همراه داشته است. گزارش‌های منتشر شده اخیر پیرامون عفونت‌های تنفسی ناشی از متاپنوموویروس (HMPV) در چین، نگرانی‌هایی را در عرصه بین‌المللی برانگیخته است.

سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (سه شنبه) در تلاش برای کاهش میزان این نگرانی‌ها اعلام کرد این ویروس برخلاف ویروس «سارس کوو ۲» نه جدید است و نه به‌طور خاص خطرناک.

سخنگوی این سازمان همچنین تأکید کرد به خاطر شیوع ویروس HMPV، وضعیت اضطراری در چین اعلام نشده است.

او افزود این ویروس برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ کشف شده است و در فصل‌های زمستان و بهار در گردش است.

همچنین رسانه‌های چینی در هفته‌های اخیر از روند رو به افزایش میزان بیماری‌های تنفسی در این کشور گزارش داده و گفته بودند ویروس HMPV نیز یکی از عوامل این بیماری‌ها است.

به گزارش دویچه وله، کارشناسان خاطر نشان کردند این ویروس عمدتاً باعث بروز علائم معمول سرماخوردگی می‌شود اما با این حال در برخی موارد می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری‌های جدی‌تری مانند برونشیت یا ذات‌الریه شود.

طبق اظهارات متخصصان، سالمندان یا بیماران مبتلا به سرطان که تحت درمان هستند به دلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن‌شان، بیش از دیگران در معرض خطر ناشی از ابتلا به ویروس HMPV هستند.

سازمان جهانی بهداشت گفته است که با مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در چین در تماس است و طبق اطلاعات ارائه‌شده از سوی این مرکز، همانند زمستان‌های دیگر، چندین عامل بیماری‌زا در این کشور در حال گردش هستند.

سخنگوی این سازمان اضافه کرد که عوامل مذکور شامل آنفلوانزای فصلی، ویروس آر اس وی (RSV)، ویروس HMPV و نیز ویروس کرونا (Sars-CoV-۲) می‌شوند.

در همین حال، مقامات چین مدعی شده‌اند سطح عفونت‌های تنفسی در این کشور در حال حاضر همچنان در محدوده معمول برای این زمان از سال قرار دارد. همچنین گفته شده است که بیمارستان‌ها نیز نسبت به سال گذشته از کاهش شمار بیماران خبر داده‌اند.

یک سخنگوی وزارت خارجه چین روز جمعه اعلام کرده بود که بیماری‌های فعلی نسبت به سال گذشته خفیف‌تر هستند و گستردگی کمتری دارند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پشت پرده قتل دلخراش ایلیا، کودک ۱۰ساله رشتی

نام جعلی محمدرضا پهلوی در ایالات متحده چه بود؟

بازگشت یک کتاب به کتابخانه پس از ۸۲ سال!

کشف مقبره شوالیه قرون وسطایی زیر یک بستنی‌ فروشی!

پوتین همچنان به وقت‌کشی در مذاکرات ادامه می‌دهد

الاعرجی: عراق سیاست‌های خود را بر اساس منافع ملی ترسیم می‌کند

زلنسکی پس از گفت‌وگو با ترامپ: باید به صلح واقعی و پایدار دست یافت؛ نه صرفاً یک توقف موقت در خلال حملات روسیه

ITC هافبک جدید پرسپولیس صادر شد

 کاهش ۱۶درصدی فوتی‌ها در طرح ترافیکی اربعین۱۴۰۴

عراقچی: آینده روابط ایران-ارمنستان بسیار روشن است | مرزهای مشترک ما یک واقعیت جغرافیایی نیست، بلکه پلی برای همکاری در حوزه انرژی، حمل‌ونقل، روابط انسانی و امنیت منطقه‌ای است

محور نامه پوتین به رهبر کره شمالی چه بود؟

پزشکیان: دست از مدیران پروازی برداریم

رفتار نامناسب مأموران پلیس راه کیاسر با یک شهروند؛ پلیس راه مازندران توضیح داد

تست مهم این موشک چینی انجام شد

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی