۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۳۷
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
کد خبر: ۸۷۸۹۲

الهام علی‌اف: امام جمعه اردبیل باید برکنار شود و عذخواهی کند!

الهام علی‌اف: امام جمعه اردبیل باید برکنار شود و عذخواهی کند!
خبرگزاری فارس نوشت: الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان تاکنون چندین بار به صورت رسمی و غیر رسمی خواستار برکناری آیت الله عاملی از امامت جمعه اردبیل شده، اما سوال اینجاست که چرا رئیس جمهور یک کشور در آرزوی برکناری ایشان است؟

صحبت‌های یک فرد عادی و غیر مسئول در مراسم گرامی داشت شهدای چالدران در مسجد اعظم اردبیل بازتاب رسانه ای عجیبی در ایران و رسانه های بین المللی داشت و صحبت های این فرد در مسجد اعظم اردبیل که حتی مداح نیز نبود سریعاً طی اطلاعیه ای از طرف انجمن اسلامی بازار و هیات امنای مسجد اعظم اردبیل نقد شد و در آن اطلاعیه تاکید گردید که آیت الله عاملی در همان جلسه فوراً طی یادداشتی تذکر داد و با این صحبت ها مخالفت کرد.

اما رسانه های معاند که آب را گل آلود یافتند فرصت را غنیمت شمردند تا این صحبت ها و حداقل، مسئولیت آن را متوجه آیت الله عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل کنند.

با این حال رسانه های آذربایجان هم نوا با رسانه های معاند در تلاش بودند تا این بیانات را متوجه امام جمعه اردبیل کنند جالب اینکه بعد از گسترش این موضوع صراحتاً گفتند که این صحبت ها توسط خود امام جمعه اردبیل مطرح شده است و این چنین دروغ های شاخ دار مطرح کردند و ظاهراً رئیس جمهور آذربایجان مطلب دروغ را از آنها گرفته است.


ماجرا وقتی جالب تر می شود که رئیس جمهور آذربایجان شخصاً طی مصاحبه ای به این موضوع واکنش نشان می دهد!

او در بخش هایی از مصاحبه اش می‌گوید: امام جمعه اردبیل باید مجازات شود و از وظیفه اش برکنار گردد و از آذربایجان عذر خواهی کند.

در این خصوص توجه به چند نکته ضروری است: واکنش رئیس جمهور یک کشور به موضع گیری های آیت الله سید حسن عاملی نشان از عمق تاثیر گذاری این امام جمعه موفق و موثر است و نشانگر آن است که حوزه نفوذ معنوی این امام جمعه از ایران فراتر بوده و ایشان در جمهوری آذربایجان به عنوان یک خطر جدی برای حکومت تعریف شده است.

الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان تاکنون چندین بار به صورت رسمی و غیر رسمی خواستار برکناری آیت الله عاملی از امامت جمعه اردبیل شده است، اما سوال اینجاست که چرا رئیس جمهور آذربایجان در آرزوی برکناری امام جمعه اردبیل است؟ و چرا با این مطالبه با صراحت وحشت خود را از خطبه های او نشان می دهد؟

در جمهوری آذربایجان تمام صداهای منتقد و مخالف داخل آذربایجان قطع شده است تمام مخالفین سیاسی در زندان هستند زندانی مثل “قبوستان” که خدا نصیب گرگ بیابان‌هم نکند. کافی است به یک بدبختی زنگ بزنند که می خواهیم تو را دستگیر کنیم آیا با آهن (جاسازی سلاح) دستگیر کنیم یا با سیاه (مواد مخدر).

اتحادیه اروپا نیز بارها دولت آذربایجان را از جهت سلب آزادی های اساسی و مشروع محکوم کرده است امروز تنها صدایی که پشتوانه مظلومیت های مردم آذربایجان است، آیت الله سید حسن عاملی است.

بر همین اساس الهام علی اف امروز در مصاحبه اش صراحتاً می گوید که امام جمعه اردبیل باید برکنار شود تا با قطع کردن این تنها صدای ملت آذربایجان اولاً به آرزوی دیرینه خود یعنی برکناری امام جمعه اردبیل برسد و ثانیاً ثابت نماید که دیکتاتوری مرز نمی شناسد. توجه شود که مماشات بیش از حد دستگاه دیپلماسی ایران در برابر آذربایجان آنها را به این شبهه انداخته است که ایران در حال التماس بوده و هرچه آنها بخواهند ایران انجام می دهد و لذا به طمع افتاده‌اند تا از فرصت استفاده کنند درحالی‌که اظهارات یک فرد عادی این همه هیاهو نمی خواهد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی