۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۵:۲۲
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۸۷۸۹۸

اسلامی: نمی‌خواهند ایران از مزایای برجام در سال دهم بهره‌مند شود

اسلامی: نمی‌خواهند ایران از مزایای برجام در سال دهم بهره‌مند شود
رئیس سازمان انرژی اتمی علت تلاش‌های سیاسی و عملیات روانی اخیر برای فشار بر ایران را قرار گرفتن توافق برجام در سال دهم دانست و گفت: ایران تمام تعهداتش را در برجام انجام داده است، اما آنها نمی‌خواهند ایران از مزایای این توافق در سال دهم بهره‌مند شود.

«محمد اسلامی» در چهارمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری گفت: با این همه هیاهو و قیل و قال علیه ایران هنوز راه نرفته بسیار بزرگی پیش رو داریم. آقای ماکرون چند روز پیش با عتاب و خطاب سنگینی گفت که ایران برنامه هسته‌ای بلندپروازانه‌ای دارد که دیگر قابل کنترل نیست و باید مهار شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره توسعه علم و فناوری در کشور گفت: باید اعمال مدیریت کنیم که همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف در یک بخش وارد نشوند؛ چرا که به این شکل منابع زیادی را تلف می‌کنیم. باید در هر حوزه به طور تخصصی وارد شویم و در هر زمینه اگر یک واحد و بخشی توانمندتر است حول همان بخش که قدرت انجام کار را دارد، متمرکز شویم.

نیاز است در رفتار و سیاست‌های مدیریتی‌مان بازبینی داشته باشیم

اسلامی تصریح کرد: نیاز است در رفتار و سیاست‌های مدیریتی‌مان بازبینی داشته باشیم تا با استفاده‌ از همه استعدادها حرکت تهاجمی برای ماندن در عرصه علوم و فنون داشته باشیم.

نگرانی‌ غرب از توسعه یافتن ایران در حوزه هسته‌ای است

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به «تولید محتوا علیه ایران در سایت ISIS که در گزارش‌هایش همیشه ایران را متهم به ساخت بمب هسته‌ای و تلاش در این راستا می‌کند» اظهار کرد: تا الان ایران را متهم می‌کردند که در حوزه هسته‌ای روی بمب کار می‌کند، اما اخیرا گزارش‌هایش متمرکز شده بر اینکه ایران دارد روی فرصت‌های ساخت نیروگاه اتمی فعالیت می‌کند. همان‌طور که می‌دانید مساله انرژی پاک که در کاپ ۲۸ و کاپ ۲۹ هم به طور خاص مورد توجه بود، در دنیا طرفدار زیادی دارد و صاحبان فناوری هسته‌ای در کاپ ۲۹ اتفاق نظر داشتند که تعداد نیروگاه‌های اتمی را تا ۲۰۵۰ دو برابر کنند. موسسه مذکور بعد از اینکه ایران برنامه های ساخت نیروگاهی خود را اعلام کرد علیه ما تهمت می‌زند و نوشته اینها دارند سازنده نیروگاه اتمی می‌شوند و جامعه جهانی نباید اجازه دهد ایران به این سمت برود. 

وی ادامه داد: آنها ابتدا اتهاماتی از جمله نظارت گریزی و اهداف پنهان و بمب اتم داشتند، اما در اصل نگرانی‌شان از این است که ایران در حوزه هسته‌ای توسعه یافته شود. 

ایران در حوزه آب سنگین یک بازیگر مهم است

اسلامی با اشاره به «توسعه فعالیت‌های ایران در حوزه آب سنگین» اظهار کرد: غربی‌ها مخالف دستیابی ایران به آب سنگین هستند و قصد داشتند همه پیچ و مهره‌ آن را باز کنند، اما آب سنگین زنجیزه ارزش فوق‌العاده است که ۳۰۰ محصول از آن چند ۱۰هزار دلار قیمت دارد و در فناوری‌های روز به کار می‌آید و امروز با تحقیقات درون‌زا و با وجود همه مزاحمت‌ها، ایران یک بازیگر مهم در این عرصه است.

نباید جا زد

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: نباید جا زد و باور کرد که نمی‌توانیم، باید هم‌افزا کار کرد و از تجارب گذشته عبرت گرفت تا جایگاه کشور در شان ملت ایران قرار گیرد.

وی ادامه داد: اساس جنگی که علیه برنامه هسته‌ای ایران است، فقط به خاطر حضور در عرصه علوم و فنون نوین است. اینکه بیش از گذشته تلاش سیاسی می‌شود و عملیات روانی می‌شود و فشار را بر کشور تنگ می‌کنند به خاطر توافق برجام است که در سال دهم آن قرار داریم. ایران تمام تعهداتش را انجام داده و نمی‌خواهند ایران از این توافق در سال دهم استفاده کند. آنها می‌خواهند هم‌چنان ایران را سرکوب کنند و اجازه ندهند برنامه هسته‌ای‌اش به جلو حرکت کند.

اسلامی تاکید کرد: اگر در کشور در ساختارها و سیاست‌هایمان بازبینی نکنیم و برای استفاده از ظرفیت‌های خودمان یکپارچگی ایجاد نکنیم، حتما فرصت‌های زیادی را بیش از گذشته از دست خواهیم داد.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی