جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۸۷۹۰۵

بیانیه دفتر «مولوی عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

بیانیه دفتر «مولوی عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح
دفتر مولوی عبدالحمید درباره اهانت اخیر یک مداح بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش فراز، در متن این بیانیه آمده: 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

اخیرا کلیپی از یک مداح در فضای مجازی پخش شد که احساسات مردم عزیز ایران به‌ویژه جامعه اهل‌سنت کشور را جریحه‌دار کرد. ابتدا بر خود لازم می‌دانیم از اقشار مختلف مردم، اعم از علما، برخی از مسئولان و نمایندگان مجلس، جمعی از فعالان سیاسی و مدنی و رسانه‌ای و آحاد مردم شریف ایران که در این زمینه در راستای دفاع و حفظ همدلی و همبستگی واکنش نشان دادند، صمیمانه تشکر کنیم.

اما با توجه به اینکه این مداح توسط مسئولان قضایی و اطلاعاتی بازداشت و توجیه شده و به اشتباه و خطای خود اعتراف کرده است، به اطلاع مردم شریف ایران رسانده می‌شود که شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید ضمن تشکر از مسئولان قضایی و اطلاعاتی، از تمامی حق و حقوقی خودشان در رابطه با این موضوع و پرونده صرف‌نظر و گذشت کرده و اعلام کرده‌اند که برای بنده «اصلاح» مهم است نه «انتقام».

در پایان توجه عموم را به چند نکته جلب می‌کنیم:

اولاً: طبق آیۀ کریمۀ «و أن المساجد لله»؛ مساجد متعلق به هیچ مذهب و فرقه و فردی نیستند، بلکه متعلق به خداوند متعال هستند و مسجد جامع مکی زاهدان جزو همین مساجد است که متعلق به «الله» هستند.

ثانیاً: اهل‌بیت خصوصا حضرت علی و حضرت فاطمه رضی‌الله‌عنهما و فرزندان‌شان جزو مقدسات اهل‌سنت به‌شمار می‌روند و محبت و اتباع از سیرۀ این بزرگواران از معتقدات اهل‌سنت است.

ثالثاً: ما مردم ایران اعم از اقوام و مذاهب و هر گرایش و اندیشه‌ای اعضای یک خانواده هستیم و نسبت به یکدیگر دلسوز بوده و در حق همدیگر دعای خیر می‌کنیم. توهین و افترا و اختلاف در خانوادۀ ایرانی هیچ جایگاه ندارد.

دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی