سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴
کد خبر: ۸۸۰۷۵
رئیس اتحادیه فروشگاه‌ها:

خارج شدن سرمایه‌گذار هایپراستار از ایران کذب است

خارج شدن سرمایه‌گذار هایپراستار از ایران کذب است
 به گفته رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای مسائل مطرح شده در رابطه با خروج سرمایه‌گذار هایپر استار از ایران شایعه است و بزودی یک شعبه دیگر از این فروشگاه زنجیره‌ای در شمال کشور راه‌اندازی می‌شود.

در روز‌های اخیر، برخی رسانه‌ها به موضوع خروج سرمایه‌گذاران خارجی از ایران اشاره کرده‌اند. در ابتدا، این مسأله با خروج صافولا (شرکت عربستانی که پیش‌تر بخشی از بازار روغن ایران را در دست داشت) مطرح شد. در ادامه، صحبت‌هایی از خروج سرمایه‌گذار فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپراستار از ایران به گوش رسید.

در خصوص سرمایه‌گذار عربستانی، صافولا سهام خود در هلدینگ بهشهر را به ارزش ۷۰۵ میلیون ریال عربستان (معادل ۱۸۸ میلیون دلار) به فروش رسانده و دلیل این اقدام را عدم سودآوری اعلام کرده است. 

پیگیری‌ها از منابع آگاه نشان می‌دهد که سهام هلدینگ بهشهر که پیش‌تر تحت مالکیت صافولا بود، به یک شرکت اماراتی منتقل شده است.

همزمان، خبر‌هایی درباره واگذاری ملک شعبه هایپر استار در اتوبان باکری به بانک شهر منتشر شده و این مسأله موجب شده تا شایعاتی مبنی بر خروج سرمایه‌گذار هایپراستار از ایران مطرح شود. اما آیا واقعاً چنین قصدی وجود دارد؟

محمدعلی خراسانی، رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: براساس اطلاعاتی که از مسئولان فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپراستار کسب کرده‌ام، سرمایه‌گذار این شرکت هیچ قصدی برای خروج از ایران ندارد و شایعات مطرح شده در این زمینه بی‌اساس است.

وی توضیح داد که موضوع اصلی، قرارداد اجاره ملک شعبه اتوبان باکری است. این قرارداد که تا دو سال دیگر اعتبار دارد، به این معناست که هایپراستار می‌تواند در این مکان به فعالیت تجاری خود ادامه دهد، اما پس از پایان قرارداد باید به دنبال مکان دیگری برای فعالیت باشد. ضمن اینکه مسئولان این فروشگاه عنوان کردند در حال حاضر مذاکره برای تمدید قرارداد اجاره ملک شعبه باکری در حال انجام است و ممکن است که تمدید قرارداد صورت گیرد.

خراسانی افزود: در حال حاضر، هایپراستار با ۲۹ شعبه در سراسر ایران به فعالیت خود ادامه می‌دهد و هیچ کدام از این شعبه‌ها تعطیل نشده است. همچنین قرار است به زودی شعبه جدیدی در بابلسر افتتاح شود.

وی در نهایت تأکید کرد که هیچ صحبتی در مورد خروج سرمایه‌گذار هایپراستار از ایران صحت ندارد و شایعات منتشر شده در این خصوص نادرست است.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

پیشنهاد سردبیر
زندگی