پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
کد خبر: ۸۸۳۱۵

وزیر نیرو: از حیث فنی در وضعیت بسیار خوبی هستیم

وزیر نیرو: از حیث فنی در وضعیت بسیار خوبی هستیم
وزیر نیرو گفت: صادقانه می‌گویم ما از حیث فنی در وضعیت بسیار خوبی هستیم. یعنی از حیث فنی کشور جزو کشورهای تراز اول دنیاست. ما نیروگاه خودمان را می‌سازیم، نیروگاه خودمان را نگهداری می‌کنیم، وابسته به جایی نیستیم منتها طبیعی است ماشین شما هم بنزین نداشته باشد می‌خوابد برای این هم باید همه با هم کمک کنیم.

عباس علی آبادی وزیر نیرو در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگارات درباره وضعیت نیروگاه‌ها و بازدهی پایین آنها گفت: صادقانه می‌گویم ما از حیث فنی در وضعیت بسیار خوبی هستیم. یعنی از حیث فنی کشور جزو کشورهای تراز اول دنیاست.

وی افزود: ما نیروگاه خودمان را می‌سازیم، نیروگاه خودمان را نگهداری می‌کنیم، وابسته به جایی نیستیم منتها طبیعی است ماشین شما هم بنزین نداشته باشد می‌خوابد برای این هم باید همه با هم کمک کنیم.

وزیر نیرو گفت: باید در مصرف سوخت اولیه صرفه‌جویی کنیم، مراقبت لازم را کنیم تا مناسب و بهینه مصرف کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا هیچ وقت در مورد بازدهی زیر چهل درصدی نیروگاه‌ها صحبتی نمی‌شود، گفت: نیروگاه‌های حرارتی در دنیا در حقیقت تابع قدمت و عمر است و نیروگاهی که ساخته می‌شود پنجاه سال از آن استفاده می‌شود. نیروگاهی که ما امروز می‌سازیم راندمانش طبق قانون بالای پنجاه و پنج درصد است و بهترین وضعیت را دارد.  نیروگاه‌های قدیمی ما هم هستند که ممکن است راندمان‌های پایین‌تر داشته باشند که نیروگاه سیکل ساده هستند آنهایی که در سیکل ترکیبی استفاده می‌شوند که ساخت داخل هم هستند راندمان شان در تراز جهانی است.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

گفت‌وگوی تلفنی «علی لاریجانی» با مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر انگلیس درباره فعال شدن مذاکرات هسته‌ای و حل اسنپ‌بک

تخت‌روانچی: قبل از شروع دور جدید مذاکرات با آمریکا، باید تضمینی دریافت کنیم که دیگر با حملات مشابه مواجه نخواهیم شد

گروسی: در تلاش هستیم تا در نشستی با تهران، موضوع بازرسی‌ها را نهایی کنیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

پیشنهاد سردبیر
زندگی