يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶
کد خبر: ۸۸۳۱۷

اردوغان: همه کشورها باید از سوریه دست بردارند، فقط ترکیه کفایت می‌کند!

اردوغان: همه کشورها باید از سوریه دست بردارند، فقط ترکیه کفایت می‌کند!
رئیس‌جمهور ترکیه گفت که همه کشورها باید از سوریه خارج شوند چرا که ترکیه و رژیم جدید سوریه به‌تنهایی قادر به نابودی داعش و سایر گروه‌های تروریستی هستند.

 به نقل از الجزیره، رئیس جمهور ترکیه گفت که با هیئت رژیم جولانی که قرار است به زودی به ترکیه سفر کند، درباره راه‌های حمایت از سوریه و بازسازی این کشور رایزنی صورت خواهد گرفت.

 رجب طیب اردوغان طی سخنانی در نشست حزب عدلت و توسعه در پارلمان ترکیه با تأکید بر اینکه «اسرائیل باید از خاک سوریه خارج شود»، افزود: اسرائیل باید به اقدامات خصمانه علیه سوریه پایان دهد، در غیر این صورت پیامدهای آن برای همه زیانبار و منفی خواهد بود.

وی ادامه داد: ما هرگز اجازه آشوب در سوریه و کاشته شدن بذر فتنه بین دو ملت ترکیه و سوریه را نخواهیم داد.

اردوغان همچنین گفت: اگر یگان های مدافع خلق (ی پ گ) که غارتگر منابع طبیعی در سوریه است، سلاح خود را زمین نگذارد، عواقبی را که در انتظارش است باید بپذیرد. همه کشورها باید دست از سوریه بردارند، چرا که ما و برادران سوری می توانیم داعش و یگان های مدافع خلق را از بین ببریم.

وی مدعی شد: ترکیه بزرگترین قدرت است که توانایی غلبه بر داعش را در اختیار دارد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین به تحولات غزه اشاره کرد و گفت: پس از ۱۵ ماه نسل کشی و جنایت های مستمر در نوار غزه اکنون فرصت مهمی برای تحقق صلح و ثبات در کل منطقه فراهم شده است.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پیشنهاد سردبیر
زندگی