سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۸۸۳۲۵

فرمانده کل سپاه: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد

فرمانده کل سپاه: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد
 فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: در صیانت از مردم هرچه بتوانیم تلاش می‌کنیم و با قطره‌های خونمان پیمان بسته‌ایم تا آخر پای این مردم بمانیم، هرگز میدان را ترک نکنیم.

سرلشکر حسین سلامی در مراسم افتتاح درمانگاه تخصصی شهید آبسالان نیروی دریایی سپاه، تکریم ارباب رجوع را مهمترین رکن خدمت به مردم دانست و اظهار کرد: این افتتاح خدمت ماندگار نیروی دریایی سپاه برای مردم  میناب استان هرمزگان است.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به نقش و جایگاه مردم در پیشبرد اهداف انقلاب و گذر از چالش‌ها و بحران‌ها در مسیر پیشرفت، افزود: مردم برای ما که از متن و قلب همین مردم برخواسته‌ایم، بسیار مقدس هستند. ما نگاهمان این است که مردم، قدرت و پشتوانه اصلی این کشور در همه ابعاد هستند. 

وی افزود: ما در صیانت از مردم هرچه بتوانیم تلاش می‌کنیم و با قطره‌های خونمان پیمان بسته‌ایم که تا آخر پای این مردم بمانیم، هرگز میدان را ترک نکنیم و عرصه‌های وفاداری، فداکاری و خدمت را برای خود به نیت خدمت به مردم باز کنیم.

سرلشکر سلامی یادآور شد: ما حس مردم‌یاری براساس حکمت‌ها، فرمان‌ها و باورهایی که رهبری انقلاب اسلامی، جهت حمایت و کمک به مردم ایجاد شده را در همه ابعاد به کار می‌بندیم تا در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، آب‌رسانی، ایجاد شهرک‌ها و رساندن خدمات درمانی به مردم به شکل پیوسته، زنجیروار و به نحو احسن در نوار ساحلی عمل کنیم.

فرمانده کل سپاه گفت: این فضاهای درمانی و بیمارستانی، تجهیزات و انواع تخصص‌های درمانی را از سوی متخصصان و اطبا با بهترین امکانات به مردم ارائه می‌کند و نیروی دریایی سپاه هم با سلیقه تحسین‌برانگیزی این مجموعه را طراحی و ایجاد کرده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی