پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ 09 October 2025
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
کد خبر: ۸۸۳۴۵
افشاگری وال‎استریت ژورنال:

اولین اقدام ترامپ پس از مراسم تحلیف اجرا می‌شود

اولین اقدام ترامپ پس از مراسم تحلیف اجرا می‌شود
روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به نقل از چهار منبع آگاه که خواستند نام آنها فاش نشود، نوشت: دولت دونالد ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای انجام عملیات گسترده علیه مهاجران غیرقانونی در شهر شیکاگو است و این عملیات، اولین اقدام در راستای کارزار اخراج دسته‌جمعی مهاجران غیرقانونی است که وی پیش از انتخابات وعده عملی کردن آن را داده بود.

بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ افسر از اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده در این عملیات که از صبح روز سه‌شنبه (۲ بهمن) یعنی یک روز پس از تحلیف ترامپ آغاز خواهد شد و در تمام هفته ادامه خواهد داشت، شرکت خواهند کرد.  

 بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، هدف اصلی این عملیات دستگیری مهاجران غیرقانونی با پیشینه مجرمانه است حتی اگر این پیشینه شامل جرائمی مانند تخلفات رانندگی باشد. همچنین هشدار داده شده است که اگر هنگام دستگیری این افراد، مهاجران غیرقانونی دیگری نیز در محل حضور داشته باشند، آنها هم دستگیر خواهند شد.

در گزارش روزنامه وال استریت ژورنال آمده است: تعداد زیاد مهاجران غیرقانونی در شهر شیکاگو و همچنین دشمنی تیم ترامپ با براندون جانسون شهردار دموکرات این شهر از دلایل اصلی انتخاب شهر شیکاگو به عنوان اولین شهری است که عملیات دستگیری و اخراج مهاجران غیرقانونی در آن انجام خواهد شد.

این گزارش می‌افزاید: تیم ترامپ در حال هماهنگی با چندین رسانه متمایل به جمهوری‌خواهان است تا از حمایت رسانه‌ای نیز برای تقویت تلاش‌های خود در انجام این عملیات برخوردار باشد.

بر اساس گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، تام هومن مدیر موقت سازمان کنترل مهاجرت و گمرگ در دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ که در دولت جدید وی به عنوان مسئول ارشد مرزبانی معرفی شده است، در جریان یک مهمانی در شمال شیکاگو در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه ما از اینجا در شهر شیکاگو عملیات دستگیری و اخراج مهاجران غیرقانونی را آغاز خواهیم کرد، اظهار کرد: اگر شهردار شیکاگو نمی‌خواهد در انجام این عملیات به ما کمک کند، می‌تواند کنار بایستد اما اگر مانع انجام کار ما شود، برای مثال اگر آگاهانه یک مهاجر غیرقانونی را پناه دهد یا او را پنهان کند، خودش را تحت تعقیب قرار خواهم داد.

روزنامه وال استریت ژورنال در پایان این گزارش می‌افزاید: بر اساس آماری که شهرداری شهر شیکاگو پیشتر منتشر کرده بود، از ماه آگوست سال ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۵۱ هزار مهاجر وارد این شهر شده‌اند.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سرکوب محتوای انتقادی در شبکه‌های اجتماعی؛ رهبر چین نگران چیست؟

مظفرالدین‌شاه چرا به دختر صربستانی سکه طلا داد؟

کشف یک شهر باستانی مرموز در دل آمازون

آیا دوران ماقبل تاریخ یک بهشت «فمینیستی» بود؟

ترامپ می‌تواند برنده جایزه صلح نوبل شود؟

جنگ زرگری برای شانه خالی کردن از مسئولیت کرسنت

برنده نوبل شیمی ۲۰۲۵، تابعیت عربستان سعودی دارد

برنده جایزه نوبل که دنیا دنبالش می‌گشت!

دو کلمه حرف حساب | اسرائیل هم از خودشونه!

سندرومی به نام «موی انیشتین» | ژن‌های مسئول موهای شانه‌گریز کدامند؟

استاد فیزیک دانشگاه: اگر سراغ اسنپ نروم، پای زندگی‌ام لنگ می‌زند

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می‌کنیم یا ناامیدی | باید دنبال راه حلی بدون جنگ باشیم

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی