۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۵:۲۲
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
کد خبر: ۸۸۴۳۱

روزنامه اصولگرا: ترامپ، تحریم‌های ایران را تشدید خواهد کرد؛ مذاکره هم بی‌فایده است

روزنامه اصولگرا: ترامپ، تحریم‌های ایران را تشدید خواهد کرد؛ مذاکره هم بی‌فایده است
روزنامه اصولگرا نوشت: مسئله ما با پیام‌هایی که دولتی‌ها برای غرب می‌فرستند آن نیست که فقط آن را ضد عزت و اقتدار ملی و نوعی ذلت و تسلیم‌جویی و پذیرش شروط بی‌انت‌های امریکا و باج‌دادن بی‌پایان بدانیم. مسئله اصلی این است که معتقدیم این راه سرانجام ندارد و امریکا در سر ندارد که تحریم‌ها را برای ما بردارد حتی اگر شما بهترین مذاکره‌کنندگان با عزت و شرافت تاریخ باشید.

روزنامه جوان نوشت: حمد هاشمی، برادر مرحوم هاشمی رفسنجانی با خبردادن از پیش بینی‌ها گفته که «ممکن است تا شب عید نرخ ارز به ۱۱۰هزارتومان برسد و حتی پس از آن نیز افزایش یابد.» او گفته «این شرایط نشان‌دهنده ناپایداری در اقتصاد و نیازمند تعاملات مؤثر و سازنده با کشورهای مختلف است.»

علی عبدالعلی‌زاده، نماینده رئیس‌جمهور در اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور هم گفته «دولت برای مذاکره مستقیم با امریکا آماده است.» او پیش‌شرط بچگانه‌ای گذاشته و گفته به این شرط که ترامپ دغل نکند!

جواد ظریف یک عضو دیگر دولت هم گفته «پزشکیان وارث اوضاع بدی شده است و ما نباید از مذاکره با ترامپ بترسیم یا بگریزیم زیرا مذاکره با صدام هم خوشایند نبود، ولی منافع کشور ایجاب کرد.»

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور نیز گفته «مخازن نفت خالی است و شاید در آینده نه‌چندان‌دور مجبور به واردات نفت شویم.»

فقط این چهار نفر هم نیستند که چنین گفته‌اند، در دولت و اطراف آن دیگرانی هم هستند. همگی هم همین دیروز و یک روز مانده به ورود ترامپ به کاخ سفید!

اگر اسامی این آقایان را برداریم و اسم چهار عضو افراطی ضد ایرانی کابینه ترامپ را بگذاریم، چه چیز فرق می‌کند، جز آنکه جملات باورپذیرتر می‌شود! حقیقت این است که بعد از تذکر بسیار درباره ناامیدنکردن مردم و ندادن پیام‌های افراطی و دشمن‌پسند، گویا تازه آقایان فهمیده‌اند که باید چه کنند! 

بر هاشمی‌ها که صادرکننده پسته و اهل بساز و بفروش و ساخت‌وساز و ساخت‌وپاخت هستند و مثل هر صادرکننده‌ای با افزایش نرخ دلار سود کلان می‌برند، حرجی نیست. مسئولان دولتی، اما با کدام سیاست‌ورزی و منطقی گمان می‌کنند چنین پیام‌هایی می‌تواند به هموارکردن مسیر دولت آنها در سازندگی و رفاه مردم همراه با حفظ استقلال و امنیت ملی کشور کمک کند؟

مسئله ما با پیام‌هایی که دولتی‌ها برای غرب می‌فرستند آن نیست که فقط آن را ضد عزت و اقتدار ملی و نوعی ذلت و تسلیم‌جویی و پذیرش شروط بی‌انت‌های امریکا و باج‌دادن بی‌پایان بدانیم. مسئله اصلی این است که معتقدیم این راه سرانجام ندارد و امریکا در سر ندارد که تحریم‌ها را برای ما بردارد حتی اگر شما بهترین مذاکره‌کنندگان با عزت و شرافت تاریخ باشید.

فرض که مردم و رهبری بپذیرند که شما به قولی «همه‌چیز را بدهید برود» تا توافق کنید و تحریم‌ها «بالمره» لغو شود. تحریم‌ها لغو نخواهد شد. نه شما با دولت مذاکره‌کننده اسبق تفاوتی دارید و نه امریکا تفاوتی کرده است. فقط گمان مردم را به خود بد می‌کنید که نکند اینها مشتی تاجر وابسته هستند که با این پیام‌ها سود شخصی و منافع اطرافیان خود را درنظر می‌گیرند و آن را به منافع ملی ترجیح می‌دهند. 

ببینید نخستین پیام و واکنش عملی ترامپ در همین فردا که به کاخ‌سفید وارد می‌شود، چیست. معتقدیم چیزی جز تحریم بیشتر و تحقیر بالاتر و نوعی بی‌محلی به شما نخواهد بود. احتمالاً در آن صد دستور روز اول بخشی را تقدیم به شما می‌کند. هرچند چنین رفتاری نیز ممکن است نظر شما را تغییر ندهد بلکه تقویت کند که باید هرطور شده ترامپ و امریکا را راضی کرد. 

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی