شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ 08 February 2025
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
کد خبر: ۸۸۶۲۰

عمان برای میانجی‌گری بین ایران و غرب اعلام آمادگی کرد

عمان برای میانجی‌گری بین ایران و غرب اعلام آمادگی کرد
سفیر عمان در مصر اعلام کرد کشورش برای فراهم کردن بستری مناسب و میزبانی مذاکراتی دیگر درباره برنامه هسته‌ای ایران آماده است.

«عبدالله بن ناصر بن مسلم الرحبی» سفیر پادشاهی عمان در مصر در گفت‌وگو با خبرگزاری تاس خاطر نشان کرد که عمان آماده است تا در صورت داشتن شانس موفقیت، بار دیگر بستری را برای مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران فراهم کند.

وی اظهار داشت: اگر عمان ببیند که گفت‌وگو بین مقامات ایران و همتایان غربی‌شان در زمینه برنامه هسته‌ای چشم‌اندازی موفقیت‌آمیز دارد، به‌طور قطع از نقش میانجی خود دست نمی‌کشیم.

این دیپلمات در ادامه تصریح کرد که باتوجه به اظهارات علنی مقامات ایرانی، تهران واقعا تلاش می‌کند تا مذاکرات با قدرت‌های غربی را درباره این موضوعات از سر بگیرد.

الرحبی تاکید کرد که کشورش مایل است غرب آسیا را به منطقه عاری از سلاح هسته‌ای تبدیل و اطمینان حاصل کند که انرژی هسته‌ای در منطقه به‌طور انحصاری برای مقاصد صلح‌آمیز استفاده می‌شود و بنابراین، به‌عنوان یک میانجی به کار خود در رایزنی‌ها بر سر برنامه هسته‌ای ایران در راستای منافع پادشاهی عمان ادامه می‌دهد.

او همچنین گفت: عمان به دلیل شهرتش در صحنه جهانی می‌تواند به بستری ایده‌آل برای مذاکرات تبدیل شود، زیرا مسقط همیشه تلاش می‌کند تا مشکلات پیچیده را صرفا از طریق گفت‌وگو حل کند.

دیپلمات عمانی افزود: همه کشورها در زمینه سیاست خارجی به ما اعتماد دارند و این مایه غرور ملی عمان است.

او یادآور شد که کشورش پیش از این نقش میانجی را در مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران ایفا کرده است و به‌ویژه در دستیابی به توافقی بین ایران و پنج عضو دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان در سال ۲۰۱۵، موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مشارکت داشته است.

الرحبی اظهار داشت: متاسفانه آن توافق به حالت تعلیق درآمده اما عمان قصد ندارد از نقشی که در حل مناقشات و گرد هم آوردن مواضع طرف‌های مختلف ایفا می‌کند، چشم پوشی کند.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مقام معظم رهبری: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد

مقام معظم رهبری: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!

مقام معظم رهبری: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!

چرا کانادا حریف ترامپ نمی‌شود؟!

سکوهای فروش طلای آنلاین و خطر تکرار کلاه‌برداری سکه ثامن

تفاوت «یادداشت ریاست‌جمهوری» با «دستور اجرایی»؛ ترامپ چه چیزی درباره ایران امضا کرد؟

کارفرمایان افغان‌های غیر مجاز، مقصر آلودگی هوا !

بابک زنجانی با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته

ترامپ: توافق هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

اعتراض گسترده دموکرات‌ها علیه «ایلان ماسک»

پایان شایعات؛ پرسپولیس - النصر در آزادی

محمود عباس: درخواست‌ها برای آواره کردن مردم به خارج از فلسطین را رد می‌کنیم

توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده گروگان‌گیری رشت

وزیر نفت: به‌زودی بزرگ‌ترین قرارداد نفتی کشور امضا می‌شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی