۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۳۵
سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
کد خبر: ۸۸۶۴۸
رئیس کمیسیون حمل‌ و نقل شورای شهر تهران:

اگر تراموا در تهران جواب ندهد به کشور مبداء بازگردانده می‌شود

اگر تراموا در تهران جواب ندهد به کشور مبداء بازگردانده می‌شود
رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ و نقل شورای شهر تهران با اشاره به ورود تراموا به کشور گفت: انتظار داشتیم شهرداری تهران ابتدا مطالعات لازم را انجام دهد و بعد ترامواها را وارد کند؛ اگر تراموا در تهران جواب ندهد به کشور مبداء بازگردانده می‌شود.

 سید جعفر تشکری هاشمی در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران با اشاره به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: مدیریت شهری ششم اولین و مهم‌ترین اولویت خود را حل مشکل حمل‌ و نقل عمومی قرار داده است. مشکل آلودگی هوا، ترافیک و اتلاف وقت مردم و بسیاری از مشکلات دیگر ریشه در نبود حمل‌ و نقل عمومی در تراز شهر تهران دارد.

وی ادامه داد: شورا تلاش کرده است با اختصاص منابع مناسب، این خلأ را از طریق خرید اتوبوس، واگن و سایر الزامات نظیر تاکسی تأمین کند. در بخش اتوبوس، قراردادهای بسیار خوبی در شهر تهران منعقد شده است. البته برخی از این قراردادها زمان‌بر است. به عنوان مثال، علاوه بر قرارداد با شرکت‌های داخلی برای ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی که بخش اعظم آن تحویل شده و تا دو سه ماه آینده کامل می‌شود، برای ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیگر نیز قرارداد بسته‌ایم که قول داده شده تا اردیبهشت یا نهایتاً خرداد سال آینده به ناوگان اضافه شود. همچنین قرارداد خرید اتوبوس‌های برقی از چین در حال نهایی شدن است و حدود ۱۸۰ دستگاه از این اتوبوس‌ها به کشور رسیده که پس از آماده‌سازی در خطوط شهری تهران خدمات‌رسانی خواهند کرد.

اگر تراموا در تهران جواب ندهد به کشور مبداء بازگردانده می‌شود

تشکری هاشمی با اشاره به ناوگان مترویی تهران افزود: در خصوص خرید ۶۳۰ واگن مترو و مشکلاتی که در این مسیر پیش آمده بود، ریاست شورای شهر با رئیس‌جمهور صحبت‌هایی داشته‌اند و قول‌هایی برای پیگیری و رفع مشکلات داده شده است. این واگن‌ها قرار بود از بهمن‌ماه به‌تدریج وارد کشور شوند، اما به دلیل موانع موجود این امر محقق نشد. امیدواریم در سال آینده به تدریج این واگن‌ها وارد شوند.

وی درباره موضوع تراموا نیز گفت: این روزها صحبت‌های زیادی درباره تراموا می‌شود. ما انتظار داشتیم شهرداری تهران ابتدا مطالعات فنی، ترافیکی، اقتصادی و اجتماعی جامعی ارائه دهد. اما متأسفانه، شهرداری دو رام قطار به‌صورت آزمایشی از چین وارد کرده که قرار است تست میدانی انجام شود. هرچند این اقدام می‌توانست پس از انجام مطالعات پایه‌ای صورت گیرد، اما اکنون هم‌زمان با تست میدانی، مطالعات لازم را از شهرداری خواهیم خواست، در غیر این صورت این ناوگان عمل برگشت خواهد بود.

عضو شورای شهر تهران افزود: اگر این ناوگان بتواند تمامی سؤالات و ابهامات را رفع کند، می‌تواند به ناوگان حمل‌ونقل تهران اضافه شود. در غیر این صورت، این ناوگان به کشور مبدأ بازگردانده خواهد شد. این قطارها در حال مونتاژ هستند و طی یکی دو هفته آینده عملیات مونتاژ به پایان می‌رسد. تست‌های شبانه نیز در مسیری که شهرداری اعلام کرده، حد فاصل تهرانپارس تا میدان آزادی، انجام خواهد شد البته من بعید می‌دانم  کمتر از  دو ماه بتوان  راجع به این موضوع قضاوت کرد .

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ و نقل درباره جایگاه‌های شارژ اتوبوس‌های برقی گفت: شهرداری تهران قراردادهایی با سازندگان داخلی برای تأمین این جایگاه‌ها منعقد کرده است. پیش‌تر ۷۴ جایگاه شارژ پیش‌بینی شده بود و در بودجه امسال ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای تأمین زیرساخت‌های برق مورد نیاز اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی اختصاص یافته است. این امر مشروط به ارائه معماری و مشخصات فنی از سوی شهرداری است تا منابع شهروندان به درستی استفاده شود.

وی در پایان تأکید کرد: تحقق این موارد به همت شهرداری بستگی دارد و ما در شورا نظارت دقیق خواهیم داشت تا اقدامات در چارچوب برنامه‌ریزی‌ها پیش برود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی